Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-29-2007, 09:02 PM   #1
ScReAmmm
Üye

ScReAmmm kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: ScReAmmm is on a distinguished road

Ebay Satışta Nasıl Strateji Belirlemeliyiz?

Ebay da ürün satarken nasıl stratejiler belirlemeliyiz ortak bir çalışmayla en uygun yöntemleri belirleyebiliriz
Ödeme,Kargo,Garanti gibi

-Kaç günlük garanti süresi vermek en mantıklısı olur? 3,7,14,30 gün
-2Kg'a kadar gönderilen mektup tarzı postaların fiyatı aynı yanılmıyorsam şimdi
kargo ücreti ortalama olarak ne kadar istemeliyiz ?
-Örneğin 0,99$ dan açıkartırmaya "pul" koydum 5$ kargo istedim mantıklı bir tercihmidir bu yöntem
-Başka 500gr tutan ürüne ne kadar kargo biçmeliyiz veya aynı fiyat politikasınımı izlemeliyiz
-Yollayacagımız ürünleri nasıl yollamalıyız hediyelik eşya statüsünde olan bir ürünü nasıl paketlemeliyiz.

Bunlara benzer bir cok soru ve sorunlar var tecrübeli arkadasların deneyimleri nelerdir acaba?
ScReAmmm is online now   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-30-2007, 03:24 AM   #2
jurgen1973
Taze Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: jurgen1973 is on a distinguished road

Alıntı:
ScReAmmm tafarından gönderildi
Ebay da ürün satarken nasıl stratejiler belirlemeliyiz ortak bir çalışmayla en uygun yöntemleri belirleyebiliriz
Ödeme,Kargo,Garanti gibi

-Kaç günlük garanti süresi vermek en mantıklısı olur? 3,7,14,30 gün
-2Kg'a kadar gönderilen mektup tarzı postaların fiyatı aynı yanılmıyorsam şimdi
kargo ücreti ortalama olarak ne kadar istemeliyiz ?
-Örneğin 0,99$ dan açıkartırmaya "pul" koydum 5$ kargo istedim mantıklı bir tercihmidir bu yöntem
-Başka 500gr tutan ürüne ne kadar kargo biçmeliyiz veya aynı fiyat politikasınımı izlemeliyiz
-Yollayacagımız ürünleri nasıl yollamalıyız hediyelik eşya statüsünde olan bir ürünü nasıl paketlemeliyiz.

Bunlara benzer bir cok soru ve sorunlar var tecrübeli arkadasların deneyimleri nelerdir acaba?

-Avrupa da garanti süresi 30 gün ama Amerikada (ebay de)garanti verende var vermeyende
-Posta 2 kg ye kadar ayni fiyat degil grama göre ücret aliyorlar .
-5$ kargo cok degil bence makul ama diger pul satanlarin ne kadar aldiklarina göz atarsan iyi olur
-bence paketleme cok önemli dikkat ederseniz adamlar birkac dolar fazla para veriyorlar ve bunu posta + paketleme icin veriyorlar ama hediyelik esyalari nasil paketleyip gönderirsin bilemiyorum.
jurgen1973 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık