Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 09-15-2007, 12:54 AM   #11
farsound
Kallavi Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: farsound is on a distinguished road

Arkadaşlar ürünümü açık artırmaya koyarken "buy it now" seçeneğini aktif hale getirirsem "The PayPal email address you entered has to match your eBay email address" şeklinde bir uyari yazısı geliyor. Ancak "buy it now" secenegini kullanmazsam boyle bir uyari gelmiyor. Acaba çözmem için illa ebay ve paypal da kullandığım email adresleri aynı mı olmalı, yoksa daha basit bir çözümü var mıdır?
farsound is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-22-2007, 03:09 AM   #12
snatc10
Kallavi Üye

Giriş: May 2007
Ünü: snatc10 is on a distinguished road

[quote=mert21]Tabi. Aynen akliniza ilk geldigi gibi bu tür Digital delivery denilen ürünler mailinize gönderilir. e-kitap vb. ürünler alin. Isinize yarayabilir olan ürünlerde alabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek nokta satici ile önceden konusmaktir. Feedback birakacagini söyleyen saticilardan alin bu ürünleri. Zaten amacimiz feedback scorumuzu yükseltmek. Ayni kisiden alirsaniz alis-veris sayiniz artar scor ise yerinde kalir. Bu yüzden farkli saticilardan alin ürünleri.

guzel yerinde bir aciklama olmus.lakin aldiginiz urunden sonra zannediyorum 4-5 gune kadar feed alamazsiniz veremezsiniz.oyle biliyorum yoksa urunu aldiktan hemen sonra feed alinabilirmi?
snatc10 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-22-2007, 03:12 AM   #13
snatc10
Kallavi Üye

Alıntı:
farsound tafarından gönderildi
Arkadaşlar ürünümü açık artırmaya koyarken "buy it now" seçeneğini aktif hale getirirsem "The PayPal email address you entered has to match your eBay email address" şeklinde bir uyari yazısı geliyor. Ancak "buy it now" secenegini kullanmazsam boyle bir uyari gelmiyor. Acaba çözmem için illa ebay ve paypal da kullandığım email adresleri aynı mı olmalı, yoksa daha basit bir çözümü var mıdır?

paypal e mail adresinizi eklemenizi istiyor.seller account tan yapabilirsiniz.
snatc10 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-24-2007, 12:34 PM   #14
farsound
Kallavi Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: farsound is on a distinguished road

Alıntı:
mert21 tafarından gönderildi
Tabi. Aynen akliniza ilk geldigi gibi bu tür Digital delivery denilen ürünler mailinize gönderilir. e-kitap vb. ürünler alin. Isinize yarayabilir olan ürünlerde alabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek nokta satici ile önceden konusmaktir. Feedback birakacagini söyleyen saticilardan alin bu ürünleri. Zaten amacimiz feedback scorumuzu yükseltmek. Ayni kisiden alirsaniz alis-veris sayiniz artar scor ise yerinde kalir. Bu yüzden farkli saticilardan alin ürünleri.

http://search.ebay.com/e-book_W0QQ_t...okQQsofocusZbs

yukaridaki linkte göreceginiz digital delivery yazan ürünler.

Ben geçen ay feedbackimi artırmak amacıyla bir ebook aldım 0.5 dolara. Daha sonra ordan olumlu feedback de gelmişti. Ama dünden beri bu feedback kayboldu. All feedbacks ve sales feedbacks lere bakıyorum, diğer hepsi var ama o feedback kayıp. Acaba çok ucuz olduğu için falan mı silindi, yoksa başka birşey olabilir mi? Gelmiş olan bir feedbackin kaybolmaması için ne yapmalıyız?
farsound is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-28-2007, 04:49 PM   #15
snatc10
Kallavi Üye

Alıntı:
farsound tafarından gönderildi
Ben geçen ay feedbackimi artırmak amacıyla bir ebook aldım 0.5 dolara. Daha sonra ordan olumlu feedback de gelmişti. Ama dünden beri bu feedback kayboldu. All feedbacks ve sales feedbacks lere bakıyorum, diğer hepsi var ama o feedback kayıp. Acaba çok ucuz olduğu için falan mı silindi, yoksa başka birşey olabilir mi? Gelmiş olan bir feedbackin kaybolmaması için ne yapmalıyız?

URUNU SATIN ALDIGIN SATICI EBAY DAN ATILMISSA FEEDBACK REMOVEL OLUR ,YANI ALDIGI VERDIGI TUM FEEDLER SILINIR.
snatc10 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık