![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar ürünümü açık artırmaya koyarken "buy it now" seçeneğini aktif hale getirirsem "The PayPal email address you entered has to match your eBay email address" şeklinde bir uyari yazısı geliyor. Ancak "buy it now" secenegini kullanmazsam boyle bir uyari gelmiyor. Acaba çözmem için illa ebay ve paypal da kullandığım email adresleri aynı mı olmalı, yoksa daha basit bir çözümü var mıdır?
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
[quote=mert21]Tabi. Aynen akliniza ilk geldigi gibi bu tür Digital delivery denilen ürünler mailinize gönderilir. e-kitap vb. ürünler alin. Isinize yarayabilir olan ürünlerde alabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek nokta satici ile önceden konusmaktir. Feedback birakacagini söyleyen saticilardan alin bu ürünleri. Zaten amacimiz feedback scorumuzu yükseltmek. Ayni kisiden alirsaniz alis-veris sayiniz artar scor ise yerinde kalir. Bu yüzden farkli saticilardan alin ürünleri.
guzel yerinde bir aciklama olmus.lakin aldiginiz urunden sonra zannediyorum 4-5 gune kadar feed alamazsiniz veremezsiniz.oyle biliyorum yoksa urunu aldiktan hemen sonra feed alinabilirmi? |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
paypal e mail adresinizi eklemenizi istiyor.seller account tan yapabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ben geçen ay feedbackimi artırmak amacıyla bir ebook aldım 0.5 dolara. Daha sonra ordan olumlu feedback de gelmişti. Ama dünden beri bu feedback kayboldu. All feedbacks ve sales feedbacks lere bakıyorum, diğer hepsi var ama o feedback kayıp. Acaba çok ucuz olduğu için falan mı silindi, yoksa başka birşey olabilir mi? Gelmiş olan bir feedbackin kaybolmaması için ne yapmalıyız? |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
URUNU SATIN ALDIGIN SATICI EBAY DAN ATILMISSA FEEDBACK REMOVEL OLUR ,YANI ALDIGI VERDIGI TUM FEEDLER SILINIR. |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|