![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
E-bayda su urunlerı satıcam ne dersınız ustalar
Minoxidil nedir?
Minoxdil bir vasodilatör'dür. Yani, damarları gevşeterek genişlemelerini sağlayan damar açıcı bir ilaçtır. Damarların genişlemesi yoluyla tansiyonu düşürerek, kalbin daha rahat kan pompalamasını sağlar. Minoxidil, her ne kadar aslen tansiyon düzenlemek amacıyla kullanılmaya başlanmış olsa da, ilacı kullananlarda kıllanma gibi yan etkiler görülmesi nedeniyle son yıllarda geliştirilen Minoxidil'in solüsyon hali, saç dökülmesine karşı etkili bir tedavi yöntemi olarak piyasaya sunulmuştur. Tansiyon hapı olarak kullanılan Minoxidil tabletten geliştirilen yüzde 2'lik Minoxidil solüsyon, 1980'li yılların sonlarından bu yana hem erkek hem de kadınlarda görülen ırsi saç dökülmesini tedavi amacıyla kullanılmaya başlanmıştır. Piyasada %2 ve %5 minoxidil ismiyle reçetesiz olarak satılan Minoxidil solüsyon, kadınlar için son derece sakıncalı olan Finasterid'in aksine, kadınlarda ve erkeklerde görülen saç dökülmesinin tedavisi için Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) tarafından resmen onaylanmış tek ilaçtır ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Fiyat ne hocam?
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
valla denemek lazım,
Alıntı:
denemek lazım diye düşünüyorum, satar mı satmaz mı o zaman belli olur bence. bi tane listelemekde fayda var gibi geliyor bana. ama ebayda satışı kurallara aykırı mıdır değil midir onu kesin bilemem. ama sanırım değildir.bu tazr ilaçların satıldığını görüyoruz duyuyoruz forumda ebaydan alanlardan.teşekkürler. |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|