![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
ya ben niye ebay de ondan fazla urun listelemiyorum.
uzun süredir ebay de satış yapıyorum. ama su ana kadar hiç aynı anda 10 fazla listelenmiş satışım olmadı. siteye ilk kayıt olduğumda ''hic feedback almadım, sanırım ondandır'' diye düşünüyordum ama durum değişmedi. bir sürü positive feedback aldım. 10 tane ürünüm listeliyken 11. yi listelemeyi deniyorum site müsaade etmiyor. aynı anda en fazla 10 tane satışım listeli halde olabilirmiş. diger satıcıları inceledim. bazıları sitede yeni olmalarına ragmen onlarce ürün listeleyebilmiş. ben bu problemi nasıl aşabilirim acaba? bir türlü çözemedim.
ayrıca bazen 10 tane ürünüm olmasa bile ''taklit ürünleri engellemek'' icin benim yeni ürün listelememe izin vermiyorlar. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Banned
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ayni sorun bende de var 5 günde 1500$ üzerine gecmisim diye engel kondu. Sonra live chat e bile baglandim bana olmayacak seylerden söz ettiler. Sorun ise uluslararasi saticilar ( yani bizlerin ) belirli bir kotasi oldugu. Sattiginiz ürünleri gönderdikten sonra paypal ile tracking gönderirseniz sorun kalkiyor. Olmazsa da 3 gün boyunca listeleme yapamiyorsunuz. Ya limitin inmesini bekleyin yada sattiklarinizin yerine ulasmasini. Ebay policy icinde bunu aradim ama bulmak imkansiz gibi. Live chatte de hic yardimci olmuyorlar. Ama kapalicarsida ki pirlanta saticilarimizin böyle bir sorunlari oldugunu sanmiyorum. Sanirim bu tamamen güvenlik sebebi ile alinmis kücük bir önlem. Zamanla power seller statusune erisince bu tip sorunlarla sanirim karsilasmayiz. Ayrica size bol kazancli günler dilerim. Hayirli isler. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
merak ettim ne sattıgınızı ziynet eşyasımı altın falan satış konusunda bilgi verirmisiniz biraz
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|