![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Koli gönderme ve ödeme alma yöntemleri
Selamlar,
Ebay üzerinden 20Kg civarı koli şeklinde elektronik cihaz satmak için ve ödemesini alabilmek için yöntemleri bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. IBAN ile havale sadece avrupa ülkeleri içinmi geçerli? Koliyi gönderirken sadece nakliye ücretinimi ödüyoruz başka ek bir ücret varmı? |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Ebayde satis yapacaksan mutlaka bir paypal hesabi acmak zorundasin cünkü avrupa ülkelerinden TR de bir hesaba para havale etmek cok pahali ve müsteri icin güvenli bir yol degil bir kez havale islemini yaptigi zaman iptal edemez.Amerika da ise bu yöntemi kimse kullanmiyor bile.Koli gönderim konusunda ise yardimci olamayacagim bence en iyi yol sana yakin ve sonradan devamli kolilerini gönderecegin bir subeye gidip oradan bilgi alman cünkü bir subedeki memurun dedigini öbür subedeki yalanlayabiliyor benim basima geldi.
Kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
20 KG LIK KOLI ICIN AVPIM CEVIZLIBAGDAN GONDEREBILIRSIN PTT SUBELERI 2 KG FAZLA ALMIYORLAR.BEN 3.4 K.G PAKET GONDERMEK ISTEDIM 60 YTL GONDERI MASRAFI CIKTI,ISIN SACMA TARAFI 1.4 KG ICIN 9,5 YTL ODUYORUM IADELI TAAHHUTLU 3,4 KG ICIN 60 YTL ISTENİYOR.20 KG ICIN NE ISTERLER BILEMEM,UPS FEDEX DHL DERSEN 1500 USD YI GOZDEN CIKAR ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|