Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 07-31-2007, 08:15 PM   #1
melekbaba44
Taze Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: melekbaba44 is on a distinguished road

melekbaba44 kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla melekbaba44 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Arkadaşlar sadece iş olarak ebay da satış yapanlar varmı...

arkadaşlar merhaba son zaman larda arastırıyorum henuzde urun sergılemedım arastırmalarımı bıtırdıkten sonra urun sergılemeye başlıyacağım.Acaba sadece iş olarak yapan varmı öğrenmek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim...
Özellikle Admiin ve moderötörler yazarsanız sevınırım ...

Şimdiden Teşekkür ederim...
melekbaba44 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-31-2007, 10:29 PM   #2
farsound
Kallavi Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: farsound is on a distinguished road

Alıntı:
melekbaba44 tafarından gönderildi
arkadaşlar merhaba son zaman larda arastırıyorum henuzde urun sergılemedım arastırmalarımı bıtırdıkten sonra urun sergılemeye başlıyacağım.Acaba sadece iş olarak yapan varmı öğrenmek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim...
Özellikle Admiin ve moderötörler yazarsanız sevınırım ...

Şimdiden Teşekkür ederim...

Merhaba, umarım başarılı olursunuz. Ne satmayı düşünüyorsunuz?
farsound is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-01-2007, 05:33 AM   #3
melekbaba44
Taze Üye

melekbaba44 kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla melekbaba44 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Arkadaşlar sadece iş olarak ebay da satış yapanlar varmı...

Öncelikle teşekkür ederim..Sizede başarılar..

Aslında satacağım ürünü zihnimde henüz kalıp haline gelmedi fakat önceliğim DERİ ve ürünleri.Bir ikinciside el işi dantel vs bunun gibi ürünler..
melekbaba44 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-02-2007, 01:41 PM   #4
FAREV
Taze Üye

Ünü: FAREV is on a distinguished road

Merhaba , ben de ebay da satış yapmak istiyorum.

Şu an bende araştırma yapıyorum. Aklıma bişey takıldı. sattığımız ürünleri faturasız gönderebilirmiyiz.? teşekkürler

Alıntı:
Öncelikle teşekkür ederim..Sizede başarılar..

Aslında satacağım ürünü zihnimde henüz kalıp haline gelmedi fakat önceliğim DERİ ve ürünleri.Bir ikinciside el işi dantel vs bunun gibi ürünler..
FAREV is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-02-2007, 07:30 PM   #5
melekbaba44
Taze Üye

Merhaba Farev

Alıntı:
FAREV tafarından gönderildi
Şu an bende araştırma yapıyorum. Aklıma bişey takıldı. sattığımız ürünleri faturasız gönderebilirmiyiz.? teşekkürler
Arkadaşım nasıl istersen ole satış yapabiliyorsun ama aldığın ürünün daha önceden faturası varsa onuda gonderebılıyorsun..fatura sözkonusu değil fakat senın oducen vergı kadar komısyon aldıklarını sanıyorum...Ebay alıyor paypal alıyor postane alıyor vs vs hevesını kırmak ıstemıyorum ingilizcen biraz iyi ise saten cozuyosun olayı ben kaç gundur ıngılzcede zorluk cekıyorum işte.Aşarım heralde...
Eski 08-02-2007, 10:22 PM   #6
FAREV
Taze Üye

Sağol arkadaşım, haklısın bu işler hiç kolay olmuyor. çok emek istiyor. ben aynı zamanda gittigidiyor satıcısıyım. orayı kurarkende epey zorlanmıştım.İngilizcem temel derecede ama sözlük,çeviri prog. vs. idare ederiz. dahada geliştirmeye çalışıyorum.Sende birz uğraşırsan çözersin.İnan bana azmin elinden bişey kurtulamaz.Ben şu an postane , banka , gümrük danışmanlığından bilgi almaya başladım. hadi hayırlısı , paylaşırız öğrendiklerimizi...

Alıntı:
Arkadaşım nasıl istersen ole satış yapabiliyorsun ama aldığın ürünün daha önceden faturası varsa onuda gonderebılıyorsun..fatura sözkonusu değil fakat senın oducen vergı kadar komısyon aldıklarını sanıyorum...Ebay alıyor paypal alıyor postane alıyor vs vs hevesını kırmak ıstemıyorum ingilizcen biraz iyi ise saten cozuyosun olayı ben kaç gundur ıngılzcede zorluk cekıyorum işte.Aşarım heralde...
Eski 08-03-2007, 01:58 PM   #7
melekbaba44
Taze Üye

Paylasırız tabii Farev azimli olduktan sonra.Bu arada banka ve gümrük hakkında edindiğin bilgiyi paylaşırsan çok sevinirim "Farev".Teşekkürler
Eski 08-09-2007, 05:16 PM   #8
jurgen1973
Taze Üye

Ünü: jurgen1973 is on a distinguished road

Deri ve deri ürünleri demissin buradan gönderirken bir problem olurmu bilmem ama alicinin problem yasayacagi kesin.Eger gümrükte takilirsa senden deriyle ilgili testleri kesinlikle isterler.
jurgen1973 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-10-2007, 05:43 PM   #9
FAREV
Taze Üye

meraba , paypal ve ebaya üyeliğimi yaptım. şimdi ürün listelemeye çalışıyorum. aklıma bişey geldi ama . türkiyede şubesi olan amerikan bankasında hesap açmayı düşünüyorum. paypaldan para almak için. yapabilirsem sana haber veririm.

Alıntı:
Paylasırız tabii Farev azimli olduktan sonra.Bu arada banka ve gümrük hakkında edindiğin bilgiyi paylaşırsan çok sevinirim "Farev".Teşekkürler
Eski 08-10-2007, 05:45 PM   #10
FAREV
Taze Üye

siz satışa başlayabildinizmi.....

Alıntı:
FAREV tafarından gönderildi
meraba , paypal ve ebaya üyeliğimi yaptım. şimdi ürün listelemeye çalışıyorum. aklıma bişey geldi ama . türkiyede şubesi olan amerikan bankasında hesap açmayı düşünüyorum. paypaldan para almak için. yapabilirsem sana haber veririm.
FAREV is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık