![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
|
Arkadaşlar sadece iş olarak ebay da satış yapanlar varmı...
arkadaşlar merhaba son zaman larda arastırıyorum henuzde urun sergılemedım arastırmalarımı bıtırdıkten sonra urun sergılemeye başlıyacağım.Acaba sadece iş olarak yapan varmı öğrenmek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim...
Özellikle Admiin ve moderötörler yazarsanız sevınırım ... Şimdiden Teşekkür ederim... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Merhaba, umarım başarılı olursunuz. Ne satmayı düşünüyorsunuz? |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
|
Arkadaşlar sadece iş olarak ebay da satış yapanlar varmı...
Öncelikle teşekkür ederim..Sizede başarılar..
Aslında satacağım ürünü zihnimde henüz kalıp haline gelmedi fakat önceliğim DERİ ve ürünleri.Bir ikinciside el işi dantel vs bunun gibi ürünler.. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Merhaba , ben de ebay da satış yapmak istiyorum.
Şu an bende araştırma yapıyorum. Aklıma bişey takıldı. sattığımız ürünleri faturasız gönderebilirmiyiz.? teşekkürler
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Taze Üye
|
Merhaba Farev
Alıntı:
ingilizcen biraz iyi ise saten cozuyosun olayı ben kaç gundur ıngılzcede zorluk cekıyorum işte.Aşarım heralde... |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Sağol arkadaşım, haklısın bu işler hiç kolay olmuyor. çok emek istiyor. ben aynı zamanda gittigidiyor satıcısıyım. orayı kurarkende epey zorlanmıştım.İngilizcem temel derecede ama sözlük,çeviri prog. vs. idare ederiz. dahada geliştirmeye çalışıyorum.Sende birz uğraşırsan çözersin.İnan bana azmin elinden bişey kurtulamaz.Ben şu an postane , banka , gümrük danışmanlığından bilgi almaya başladım. hadi hayırlısı , paylaşırız öğrendiklerimizi...
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
|
Paylasırız tabii Farev azimli olduktan sonra.Bu arada banka ve gümrük hakkında edindiğin bilgiyi paylaşırsan çok sevinirim "Farev".Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Deri ve deri ürünleri demissin buradan gönderirken bir problem olurmu bilmem ama alicinin problem yasayacagi kesin.Eger gümrükte takilirsa senden deriyle ilgili testleri kesinlikle isterler.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
meraba , paypal ve ebaya üyeliğimi yaptım. şimdi ürün listelemeye çalışıyorum. aklıma bişey geldi ama . türkiyede şubesi olan amerikan bankasında hesap açmayı düşünüyorum. paypaldan para almak için. yapabilirsem sana haber veririm.
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
siz satışa başlayabildinizmi.....
Alıntı:
|
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|