Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 07-31-2007, 08:09 PM   #1
Tacettin
Taze Üye

Giriş: Apr 2007
Ünü: Tacettin is on a distinguished road

satış

mrb ; iyibeyde ürün satışı için ilk ne yapmam gerekir satış konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim .teşekkürler.store acmam mı lazım? nasıl açabilirim.
Tacettin is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-31-2007, 11:08 PM   #2
farsound
Kallavi Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: farsound is on a distinguished road

Alıntı:
Tacettin tafarından gönderildi
mrb ; iyibeyde ürün satışı için ilk ne yapmam gerekir satış konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim .teşekkürler.store acmam mı lazım? nasıl açabilirim.

Merhaba. Store açmak için şu linke tıklayın http://pages.ebay.com/storefronts/Building.html

Sağ tarafta "manage my store" butonuna tıklayın...
farsound is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-03-2007, 02:27 PM   #3
melekbaba44
Taze Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: melekbaba44 is on a distinguished road

melekbaba44 kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla melekbaba44 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
farsound tafarından gönderildi
Merhaba. Store açmak için şu linke tıklayın http://pages.ebay.com/storefronts/Building.html

Sağ tarafta "manage my store" butonuna tıklayın...
Ya adam store demiyo heralde satış diyo sanırım aynı gıttıgıdıyordakı gıbı satıs ayrı da oluyo ayrıca store de olabılıyor..
melekbaba44 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-04-2007, 11:07 AM   #4
farsound
Kallavi Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: farsound is on a distinguished road

Alıntı:
melekbaba44 tafarından gönderildi
Ya adam store demiyo heralde satış diyo sanırım aynı gıttıgıdıyordakı gıbı satıs ayrı da oluyo ayrıca store de olabılıyor..

Store nasıl açarım demiş, bende yazdım. Sen niye heyecanlandın onu anlamadım... Bilgin varsa paylaşabilirsin, engelleyen yok...
farsound is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-04-2007, 07:24 PM   #5
melekbaba44
Taze Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: melekbaba44 is on a distinguished road

melekbaba44 kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla melekbaba44 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
farsound tafarından gönderildi
Store nasıl açarım demiş, bende yazdım. Sen niye heyecanlandın onu anlamadım... Bilgin varsa paylaşabilirsin, engelleyen yok...
Teşekkür ederim.Yanlış anlasılmıs olabılırım.Sadece hatırlatmak ıstedım heyecanlamam için bi sebepte yok zaten "Farsound" Arkadaşım.
melekbaba44 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık