Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 07-09-2007, 03:22 PM   #1
kuti
Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: kuti is on a distinguished road

ebay'de ürünümü listeleyemiyorum

Arkadaşlar merhaba,

Ebay'de satmak istediğim birkaç şey. Ödemeyi paypal kullanarak almak istiyorum. Fakat satışı hazırlayıp ikinci bölüme geçtiğimde bu linkteki hatayı alıyorum.

http://img101.imageshack.us/img101/6567/adszhv3.jpg

Ben yaptıklarımı yazıyım, atladığım birşey varsa lütfen bilgi verin.

Paypal hesabım şu an verified durumda. Paypal hesabımı expand yaptım. Premium'a çevirdim. Profil kısmından auctions'da ebay hesabımı tanıttım ve ordaki üç seçeneği de "on" yaptım.
Ebay hesabımdan paypal hesabımı "link"ledim ve şu an "Primary shipping address" konumunda.

Atladığım nedir? Bütün gün bununla uğraştım çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum...
kuti is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-10-2007, 04:30 PM   #2
kuti
Üye

Arkadaşlar yardım edebilecek kimse yok mu? Çok acil yardımlarınızı bekliyorum. Bir türlü çözemedim problemi.
kuti is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-11-2007, 01:09 AM   #3
EcHKiA
Taze Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: EcHKiA is on a distinguished road

Suan aynı sorunu ben de yasıyorum...cozebilirsem yazarım
EcHKiA is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-12-2007, 09:03 PM   #4
mert21
Banned

mert21 kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: mert21 is on a distinguished road

Alıntı:
EcHKiA tafarından gönderildi
Suan aynı sorunu ben de yasıyorum...cozebilirsem yazarım
Sanirim buy it now ile birlikte geri dönüsümü pasif konumda biraktiniz. Ayni hatadan bende 2. satisim icin almistim. Buy it now u kaldirdigimda sorun cözüldü. Diger satisimda ise geri iade kabul ettim ve sorun yine düzeldi. Bir kez bu sekilde deneyin. Umarim sorununuz ortadan kalkar. Sizlere bol satislar dilerim
mert21 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-12-2007, 09:14 PM   #5
kuti
Üye

Sorunum hiçbir şey değiştirmeme rağmen 2 gün önce çözüldü. Öylesine bir daha deniyim dedim ve bu sefer listeleme gerçekleşti. Şu an sormak istediğin "buy it now" nasıl yapabilirim. Listeleme sırasında bu seçenek çıkmıyor. Bir arkadaşım en az 5 feedback'in olmalı onun için demişti. Doğru mu yoksa ayarlardan birşeyler mi yapmam lazım?
Eski 07-15-2007, 03:22 PM   #6
snatc10
Kallavi Üye

Giriş: May 2007
Ünü: snatc10 is on a distinguished road

paypal accepted bolumunun altinda paypaldaki e-mail adresinizi yazacaksiniz,alt tarafindaki sekmeye buy it now yazisi olan yeri aktif hale getireceksiniz..kolya gelsin
snatc10 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-18-2007, 07:39 PM   #7
kuti
Üye

Alıntı:
snatc10 tafarından gönderildi
paypal accepted bolumunun altinda paypaldaki e-mail adresinizi yazacaksiniz,alt tarafindaki sekmeye buy it now yazisi olan yeri aktif hale getireceksiniz..kolya gelsin

Aynen bu şekilde yapıyorum fakat "buy it now" ücreti olarak girmem gereken bir yer yok. İkinci sayfaya geçince buy it now ücretini belirlemediniz diyip hata veriyor. Ne yapmam lazım?
Eski 07-18-2007, 09:41 PM   #8
mert21
Banned

mert21 kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: mert21 is on a distinguished road

Alıntı:
kuti tafarından gönderildi
Aynen bu şekilde yapıyorum fakat "buy it now" ücreti olarak girmem gereken bir yer yok. İkinci sayfaya geçince buy it now ücretini belirlemediniz diyip hata veriyor. Ne yapmam lazım?

Tam emin degilim ama buy it now cikmasi icin listelemede önce options tan ürün geri iade seceneginin görünür olmasini tercih etmeniz gerekiyor diye biliyorum. Onu isaretleyin. geri iade kabul edip etmemek size kalmis ama o olmadan da buy it now cikmiyor. Ben nasil cikarttigimi hic hatirlamiyorum ama ayarlarin icinden birkac isaretleme yapmistim. Her seferinde ayar yapmayada gerek yok cunku her degisikligi kaydediyor. Bir kez deneyin büyük ihtimalle o sekilde olmali.
mert21 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-19-2007, 12:55 PM   #9
kuti
Üye

Alıntı:
mert21 tafarından gönderildi
Tam emin degilim ama buy it now cikmasi icin listelemede önce options tan ürün geri iade seceneginin görünür olmasini tercih etmeniz gerekiyor diye biliyorum. Onu isaretleyin. geri iade kabul edip etmemek size kalmis ama o olmadan da buy it now cikmiyor. Ben nasil cikarttigimi hic hatirlamiyorum ama ayarlarin icinden birkac isaretleme yapmistim. Her seferinde ayar yapmayada gerek yok cunku her degisikligi kaydediyor. Bir kez deneyin büyük ihtimalle o sekilde olmali.

Bu ayarı tam olarak nereden yapıyorum açıklayabilir misiniz? My ebay bölümünü inceledim fakat bulamadım.
Eski 07-19-2007, 03:02 PM   #10
koray
Taze Üye

Giriş: Oct 2006
Ünü: koray is on a distinguished road

Buy it Now seçeneğinin çıkması için Paypal kullanıyorsanız 5 pozitif feedback inizin olması gerekir diğer ödeme şekillerini kullanacak iseniz o zaman 10 feedback inizin olması gerekir.Saygılar.
koray is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık