Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 07-15-2007, 03:35 PM   #1
snatc10
Kallavi Üye

Giriş: May 2007
Ünü: snatc10 is on a distinguished road

ebaydan mastercard almak

Arkadaslar bu paypalin master carti ile ilgili bisi sormak istiyorum.
http://www.mastercard.ebay.com bu karta sahip olabilmek icin amerikada hesap gerekiyor.diyelimki bi tanidik vasitasiyla banka hesabi aldik bunu belirtip kartin bedeli olan 50 usd yi de yatardiktan sonra karti bize kargolarlarmi,birde hesap kendi hesabimiz olmadigi icin sorun olurmu..zannediyorumki paypalin verdigide bi cesit kredi karti gibi hesabinizdaki parayi tum atm lerden cekebiliyosunuz..bu kartan almak lazimda nasil alacaz fikriniz nedir?
snatc10 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-15-2007, 04:07 PM   #2
tanrisevenr
Kallavi Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: tanrisevenr is on a distinguished road

"Kredi History"in ve Social Security Number'in (SSN) olmadan kredi karti vermezler. Yani ABD'ye yeni geldin. SSN'in var. Bankaya gidiyorsun ve kredi karti istiyorsun. %100 reddederler. Sebebi kredi gecmisinin olmamasi Bana kredi vermezlerse nasil kredi gecmisim olsun ki diyebilirsiniz, bu da isin komedisi. Bu halletmenin de degisik yollari var. Ama konumuzla alakasi yok.
tanrisevenr is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-17-2007, 01:11 AM   #3
snatc10
Kallavi Üye

Giriş: May 2007
Ünü: snatc10 is on a distinguished road

Alıntı:
tanrisevenr tafarından gönderildi
"Kredi History"in ve Social Security Number'in (SSN) olmadan kredi karti vermezler. Yani ABD'ye yeni geldin. SSN'in var. Bankaya gidiyorsun ve kredi karti istiyorsun. %100 reddederler. Sebebi kredi gecmisinin olmamasi Bana kredi vermezlerse nasil kredi gecmisim olsun ki diyebilirsiniz, bu da isin komedisi. Bu halletmenin de degisik yollari var. Ama konumuzla alakasi yok.

kardes mesaji dikkattli okuduysan orda us de yasayan 1 tanidigimiz vasitasiyla
alabilirmiyiz dedim.birde bu kartla hesabindaki parayimi kullaniyosun yoksa kredimi veriyo ordada bi karmasa var,sonucta paypalla ilintili bi olay karti paypal veriyor araci kurumun kredi gibi bi olayla ilgisini cozemedim?
sorunumuz su acikcasi paypalda sattigimiz urunlerin parasini sorunsuz bi sekilde tr ye nasil getirebiliriz.
snatc10 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-17-2007, 01:15 AM   #4
tanrisevenr
Kallavi Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: tanrisevenr is on a distinguished road

Eger hersey tanidigin ustune olacaksa sorun yok O zaman sen almamis olursun.

Mesaji okursan sadece tanidigin yetmeyecegini gorebilirsin.
tanrisevenr is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-17-2007, 04:35 PM   #5
Turx
Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: Turx is on a distinguished road

paypaldan parayı çekmenin çok daha kolay yolları var
Turx is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık