![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
limited account lutfen bakın
merhaba
paypalde olan param bloklandı.fax isdedi gonderdim.kredi kartı extremi gonderdim banka hesabini verify ettim.ama hala acilmadi ne yapmalıyım help bolumunde nereye bu konuyu yazmalıyım. Steps to Remove Limitations To Do Date Limited Required Response Status Action Jun. 27, 2007 Confirm Information Submitted Jun. 27, 2007 Add a credit card and enter your Expanded Use Number Information Submitted Jun. 27, 2007 Fax or upload documentation Information Submitted Report a Problem Address a problem transaction with your seller Report unauthorized account activity Safe shopping with PayPal: Learn about PayPal's protection policies. Resolution Center tutorials: Learn how PayPal can help you resolve problems.Show:All Open Cases - Cases requiring your action - Cases awaiting other party's response - Cases being reviewed by PayPal All Closed Cases - Closed cases (last 15 days) All Cases Case ID Transaction ID Invoice ID Open Cases | Download Case Report - No open cases - |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
paypal resulation bolumunde contact yazan yere gir orda telefonlari var,
skype ile bedava konusabilirsin maillere 3-5 gun sonra donuyolar,tel actiktan sonra menuden sirasiyla 2-5 tusluyosun ben cunku bayagi bi dolanmak zorunda kalmistim,skype ile direk derdinizi anlatabilirsiniz kolay gelsin.. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|