![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Paypal hesabındaki parayı almak ( paypal bozdurmak )
Herkese öncelikle merhabalar,
ebay'da satış yapmayı düşünen bazı arkadaşlar paypal'dan paralarını nasıl alacaklarını düşünüyor,bu konuda çoğu kişinin bilgisi olduğunu tahmin ediyorum ama bilmeyen arkadaşlar için söylemek istiyorum, paypal'daki paranızı üzerinden %4-%10 arası komisyon alarak bozduran kişiler bulabilirsiniz. google'da '' paypal bozdurmak '' diye ararlarsa bazı sonuçlara ulaşabilirler. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ben paypal bozarim. Link http://forum.iyibey.com/paypal-ve-od...-paralari.html http://forum.iyinet.com/paypal-e-gol...l-bozulur.html |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
merhaba
paypaldaki parayı amerikada bıulunan baska bir arkadasın hesabina aktarabilirmiyim. veya almanyadak bir aklrabamın hesabina aktarabilirmiyim. gerci az 100 usd kadar |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
arkadaslar paypal bozdurcam,nasil guvenli bi sekilde bozdurabilirim...
Bu mesaj en son " 05-16-2007 " tarihinde saat 01:55 AM itibariyle snatc10 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Yanlis bilmiyorsam baskasinin banka hesabina direk paypaldaki parayi aktaramiyorsunuz.Once o kisinin paypalina gonderiyorsunuz parayi,o da kendi paypalina gelen parayi kendi banka hesabina aktariyor,sonra sizin banka hesabiniza aktariyor.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
merhaba
paypalde sattıgım urunden dolayı 200 usd var bunu amerikada olan akrabamin banka hesabina nasil aktarabilirim |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Benim de amerikada çok yakın bir arkadaşım var. Ondan abd'de bir hesap açıp, atm kartını bana göndermesini istesem, sonra peypall accountumu bu hesaba yönlendirsem nasıl olur? Yani o hesap arkadaşımın adına olacak ama kontrol bende olacak. Vergisi çok çıkarmı? Arkadaşımdan iyilik isteyip başına vergi belası çıkartmak istemem, gerçi benimde satışlarım 100-200 dolar civarı olacak... |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Arkadaslar yokmu bu konuda bilgisi olan, arkadaşım cevap bekliyo benden... |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Paypal'dan gelen cevap...
Arkadaşlar, sizden ses çıkmayınca
paypal'a email yolladım, onlardan gelen cevabıda aşağıya ekliyorum, belki yardımı dokunur... tabi ingilizceniz varsa...Hello my name is Cassi, I am sorry to hear about the situation regarding receiving money, and understand your frustration and concern over this issue. I will be happy to assist you with your questions. The following guidelines apply to accepting, sending and withdrawing funds using your PayPal account. To accept funds into your PayPal account: If you have an account registered from Australia, Austria, Belgium, Canada, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hong Kong, Hungary, Ireland, Italy, Japan, Korea, Mexico, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Singapore, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, and the United Kingdom, your account will have local ACH withdrawal availability. · If there is no credit card or bank account added, you will receive payments with "accept or deny" status · You will be asked to consider adding a credit card and/or a bank account · Once one payment is accepted, all future and pending payments will automatically be accepted If you have an account registered from any country other than those listed above, your account has no local ACH withdrawal availability. · All payments that are sent to a non-U.S. PayPal account registered from a country without local ACH availability will remain in "accept or deny" status until the payment is accepted or denied · You will be required to add a credit card to accept a payment. Once a credit card is added, you will be asked to either register a bank account or accept the payment without registering a bank account · Accepting a payment will only affect that payment, future and pending payments will have to be accepted or denied individually To send funds from your PayPal account: · All members must add a credit card to send funds from their PayPal account to another member · If there is an initial sending limit granted, you can send up to that limit before having to complete the Expanded Use Enrollment Process · If there is no sending limit available, you will have to complete the Expanded Use Enrollment Process to send funds · Once you have completed the Expanded Use Enrollment Process, your sending limit will be unlimited, subject to the credit available on the card When you use PayPal to send money, the balance in your PayPal account is used first. If the payment you are sending exceeds the amount of funds in your PayPal account, the remainder of the payment can be funded through an active credit card, a confirmed U.S. bank account, (if available), or another currency balance. You can view the source of funds and the back up source of funds (if applicable) for a payment on the "Review Your Payment" page before a payment is sent. To view other funding options, click the "Change" link. To withdraw funds from your PayPal account: All members can withdraw funds to a U.S. bank account. Members registered from Australia, Austria, Belgium, Canada, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hong Kong S.A.R. of China, Hungary, Ireland, Italy, Japan, Korea, Mexico, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Singapore, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, or the United Kingdom can withdraw funds to their local bank account. The requirements to withdraw funds to a U.S. or local (if approved) bank account are: · Confirm email address · Add bank account information · If you receive a New Account Withdrawal Limit, you can withdraw up to that amount before you have to add a credit card and complete the Expanded Use Enrollment Process · If you do not receive a New Account Withdrawal Limit, you will need to add a credit card and complete the Expanded Use Enrollment Process to withdraw funds Members in Argentina, Brazil, Chile, China, Ecuador, India, Jamaica, and Uruguay can withdraw funds by requesting a check. To view your withdrawal options, log in to your account and click the "Withdraw" tab. Please note that there is no option to withdraw funds to a credit card, as that is not supported by the credit card companies. If you have any further questions, please feel free to contact us again. Sincerely, Cassi PayPal, an eBay Company |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Kusura bakma ama bu konuda o kadar cok aciklama yapilmiski bu forumda senin yazdigin
"Arkadaşlar, sizden ses çıkmayınca paypal'a email yolladım, onlardan gelen cevabıda aşağıya ekliyorum, belki yardımı dokunur... tabi ingilizceniz varsa..." cumlesi tam anlamiyla ukalalik..... hele bir de "ingilizceniz varsa" kismi..... Burasi oncelikle bilenlerin bilmeyenlere yardim ettigi, tecrubelerin paylasildigi bir forum. Kimsenin senin yazdigin sekilde bunca kisiyi itham etmesi cok yersiz. Burada bu konuyla ilgili onlarca ses cikmistir, duymayan kulaklar ve okumayan ve de okudugunu anlayamayanlara diyecek bir soz oldugunu zannetmiyorum. O kadar uzun kisimda ozetle diyor ki: "Belirtilen ulkeler haricinde paypaldeki paranizi bir hesaba veya kredi kartina aktaramazsiniz!" Sanki oyle bir cevap yazmislar da bu isi cozmussun gibi bir hava vermissin! Eger paypalde paraniz varsa ve bunu ABD'deki akrabaniza aktarmak istiyorsaniz: 1. O kisinin paypal hesabi para kabul edebilmeli. 2. Send Money kismindan akrabanizin paypal e-mail adresine parayi gonderirsiniz. 3. Kur ve komisyon karsiligi yaklasik %4'luk bir kesinti olur. 4. Sonra akrabaniz parayi kendi hesabina aktarir. 5. Vergi falan hikaye, oyle bir seyin lafi bile olmaz. Ve BUNUN BOYLE OLACAGIni MONILI arkadasimiz da belirtmis! |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|