Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-09-2006, 05:12 PM   #11
Ashton
Üye

Ashton kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
Ünü: Ashton is on a distinguished road

Alıntı:
cidonur tafarından gönderildi
ne kadar pahalı bir memlekette yaşıyoruz ya elalem bedava gönderiyor bizimkine bak 48USD yuh be kardeşim.

Geçen ay, Malezya'ya bir koli yolladım (PTT ile). Koliyi normal olarak gönderdim, 4.50 YTL ödedim ve koli 1,5 haftada alıcıya ulaştı. İşin komik tarafı, alıcıdan kargo için 25 usd almış olmamdı.
Eski 08-09-2006, 10:21 PM   #12
cidonur
Üye ül-Zebellah

cidonur kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: cidonur is on a distinguished road

cidonur kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
yahu varyata ne satıyorsun füze rampasımı bak ashton ne güzel 4.5YTL diyor.
cidonur is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-10-2006, 04:57 AM   #13
alimares
Taze Üye

alimares kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Ünü: alimares is on a distinguished road

alimares kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to alimares
varyata hojam benim size acizane tavsyem ptt...ğere antika gibi şeyler değilse ve kaçak bişler değilse en rahatı...çok ucuza gidiyo...şunu unutma 2 kilonun altında olan kargolar ekonomik sınıfa girer ve baya bya 3-5 ytl ye gide---burdan japonya ki taaa anasının gözünde bi meleket 700 gram olan ve o 2.boy büyüklükteki bi ptt paketiyle yolladım 20.20 ytl tuttu...hemde uçakla---abd'ye 300 gram gönderdim aynı boy pakette 8.80 ytl tuttu...hiç özel kargoya bulaşma....benim 20 ytl ye gönderdiğim kargoya ups 69 dolar dedi....sen hesap et gerisini...
ours is the portal of hope, come as you are."
alimares is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-28-2006, 08:03 PM   #14
monili
Kallavi Üye

Ünü: monili is on a distinguished road

Canadaya paket gonderdim

Canadaya bir urun sattim ebaydan 400 gram kadardi,8 milyon tuttu.Hemde kisa surede gitti.Alan kisi sasirdi.Amerikadan aldiklarim bir ayda geliyor taa Turkiyeden cok cabuk geldi dedi.Ptt ile gondermistim.Parami alamadim o ayri mesele .paypalda takildi kaldi.Kac kez yazdim paypala cevap yok.Meblag 33 dolar.Az para oldugu icin mi cevap vermiyorlar nedir.
monili is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-29-2006, 09:00 AM   #15
eflatun
Üye ül-Zebellah

eflatun kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: eflatun is on a distinguished road

Alıntı:
monili tafarından gönderildi
Canadaya bir urun sattim ebaydan 400 gram kadardi,8 milyon tuttu.Hemde kisa surede gitti.Alan kisi sasirdi.Amerikadan aldiklarim bir ayda geliyor taa Turkiyeden cok cabuk geldi dedi.Ptt ile gondermistim.Parami alamadim o ayri mesele .paypalda takildi kaldi.Kac kez yazdim paypala cevap yok.Meblag 33 dolar.Az para oldugu icin mi cevap vermiyorlar nedir.

Parayı nasıl almayı düşünüyorsunuz. Hesabınıza aktarıp çekmek istiyorsanız bu konuda sorun yaşayanların linklerine bir baksaydınız. Türkiye bankalarına ödeme yapmıyor paypal. Bir kolay yolunu bulamazsanız sanırım komisyon vererek bir başkası üzerinden alabileceksiniz...
Eski 08-29-2006, 11:30 AM   #16
monili
Kallavi Üye

Eflatun cevap icin tesekkurler.Elbette hesabima aktarilmasini istiyorum.Ama paypal Turkiyeye odeme yapmadigi icin nasil caresine bakacagim bilemiyorum.Teknolog nickli arkadas hesabina paralarin yattigini hemde tl olarak yattigini soyluyordu..Amerikada hesabi olan birinin hesap nosunu versem parami o cekip bana mi verecek yoksa baska bir yontemi mi var.Baskasinin hesabini kullananlardan yardim bekliyorum.
Eski 08-29-2006, 08:46 PM   #17
varyata
Süper Moderatör

varyata kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
Ünü: varyata İtibar düzeyini kapadı

Alıntı:
alimares tafarından gönderildi
varyata hojam benim size acizane tavsyem ptt...ğere antika gibi şeyler değilse ve kaçak bişler değilse en rahatı...çok ucuza gidiyo...şunu unutma 2 kilonun altında olan kargolar ekonomik sınıfa girer ve baya bya 3-5 ytl ye gide---burdan japonya ki taaa anasının gözünde bi meleket 700 gram olan ve o 2.boy büyüklükteki bi ptt paketiyle yolladım 20.20 ytl tuttu...hemde uçakla---abd'ye 300 gram gönderdim aynı boy pakette 8.80 ytl tuttu...hiç özel kargoya bulaşma....benim 20 ytl ye gönderdiğim kargoya ups 69 dolar dedi....sen hesap et gerisini...

valla ptt tarifesine ptt'nin sitesinden bakmıştım dediğiniz gibi ise süper valla 500 gramı geçmeyen bir telefon satmam lazım usa ya ama netten araştırmalarımda ücret yüksek göründüğünden 48 usd yazmıştım o yüzdende satamadım.
yurt dışına posta gönderimi her hangi bir semt postahanesinden yapılabiliyormu ?
Öyle diyorsanız paketi postahaneye götürüp posta ücretini hesaplatıp tekrar ebaydan satmayı deneyeyim bari.
Söz konusu telefonu hatırlayanlarınız olabilir usa dan almıştım sim kart giriş yeri yok TR'de çalışmıyor.

Konu hakkında aşağıdaki linki okuyunuz.

http://forum.iyibey.com/forumlar-ve-...html#post36602
varyata is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-30-2006, 01:07 AM   #18
monili
Kallavi Üye

Ben 400 gramlik urun icin ups ye sordum 'kaca gider Canadaya 'diye.Bana 70 dolar fiyat verdi.Ben de bizim semt postanesine gittim.8 milyon tuttu.Kutulu bir sekilde gonderdim urunu.Cokta kisa bir surede gitti ustelik.
Eski 03-28-2007, 07:24 PM   #19
blackforce
Taze Üye

blackforce kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2007
Ünü: blackforce is on a distinguished road

Alıntı:

fakat şöyle bişey ptt yle gönderdiğin ürünün gidip gitmediğini anlayamazsın adam sana teslim almadımda ddiyebilir..özel firmalarda tracing olduğu için dhl-fedex gibi otomatik olarak bu riski imha ediyorsun..
tesekkürler.....
blackforce is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-28-2007, 07:32 PM   #20
blackforce
Taze Üye

blackforce kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2007
Ünü: blackforce is on a distinguished road

Alıntı:

fakat şöyle bişey ptt yle gönderdiğin ürünün gidip gitmediğini anlayamazsın adam sana teslim almadımda ddiyebilir..özel firmalarda tracing olduğu için dhl-fedex gibi otomatik olarak bu riski imha ediyorsun..
tesekkürler.....
blackforce is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık