Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-25-2007, 04:54 PM   #1
ccbilgin
Taze Üye

Giriş: May 2007
Ünü: ccbilgin is on a distinguished road

Paypall Para cekme ve Para Yatırma Hakkında

Arkadaslar merhaba bende bugun yarın bır cok sey alıcam ebaydan ve paypalıma para yatırıcam bır cok arkadasda yapıyordur. Mesala ben paypala yatırcagıma o arkadas bana parayı transfer etse paypaldan ben ona turkıyeden versem veya o bana ıstedıgım urunu alsa parayı ona versem boylece ıkı tarafda mutlu olsa nasıl olur hatta bunun ıcın yenı bır konu acılsa satıs yapıp dovız getıren arkadaslar bu sekılde azda olsa yararlansa karsılıklı olarak paslassa tabı cakal ve kurtlara yem olmadan nasıl olur sızce ıse yararmı.
ccbilgin is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-25-2007, 05:00 PM   #2
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Karşılıklı güvenle olabilir, ancak siz henüz 1 mesaj atmış bir kullanıcı olarak bu güveni nasıl vereceksiniz?
Meraklı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-28-2007, 07:44 AM   #3
ccbilgin
Taze Üye

Giriş: May 2007
Ünü: ccbilgin is on a distinguished road

Ben henuz kımseden bır sey ıstemedım sadece bır onerı ıstemıs olsam paypall bolumune yazardım aslında dogru haklısın guven olayını ben belırttım senden once ama su an Turkıyede su sorun var senın gıbı mesala bu arkadas dırek cıkarı ne boyle bır mesaj yazmıs komplo teorılerı vs. ısın ozu basıt dusunmek bu bolumde kımseye guven verme nıyetınde degılım zaten Bursada bır otomotıv sanayınde muhendısım o tarz bır sey ıstesem bursalı her arkadasın guven konusunda en ufak bır kuskusu olmadan boyle bır seye gırecegınıde bılıyorum ama ben gırmeyı dusunmem sanmıyorum cunku alıcıyım pasa pasa paypala yatırırım paramı alırım benım dusuncem sureklı alısverıs yapıp satan sıtedekı eskıden berı bırbırını tanıyan arkadaslara bır onerıydı. Herkese bol kazanclar bol satıslar ulkemıze bol dovız getırmelerını temennı edıp tesekurlerımı sunuyorum.
ccbilgin is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık