Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-24-2007, 01:13 PM   #1
kursattekin
Taze Üye

Giriş: May 2007
Ünü: kursattekin is on a distinguished road

ebay kullanıcı adımı satıyorum

ebayda satış yapmak isteyen arkadaşlar ebay kullanıcı adımı satıyorum, toplam 35 işlem yaptım ve feedback durumum %100 ayrıca ilan listeleme için 52.30 $ hesabımda var ( ebay hesabında) alan kişiye kullanıcı adı ve şifreyi vereceğim, yapacağı satışlar için 52.30 dolarlık bedeli kullanarak listeleme yapabilir. Ben artık sıkıldım, irtibat için murat@gunesteks.com sitesine mail atabilirsiniz. İstediğim fiyat sadece 50YTLdir, satışı hemalhemsat üzerinden isterseniz kredi kartınıza vade farksız 6ay vade farklı 24aya varan taksitler ile yapabilirsiniz. Satma sebebim artık fazla internete girerememden dolayı. Ebay hesabımdaki 52.30 doları istediğiniz şekilde istediğiniz sürede kullanabilirsiniz. Teşekkürler.

Bu mesaj en son " 05-24-2007 " tarihinde saat 02:38 PM itibariyle okay2 tarafından düzenlenmiştir....
kursattekin is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-24-2007, 04:59 PM   #2
iyibey
Administrator

iyibey kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
Ünü: iyibey İtibar düzeyini kapadı

1-userid nedir?
2-neden hesaptaki paradan daha ucuza satıyorsunuz?
3- murat@gunesteks.com i ebayda arayınca 9 feedback çıkıyor. 35 işlem ama çoğu aynı satıcıdan sanırım. Haklımıyım?

--------------------------
NOT: Yukarıdaki satıcının paypal hesabında sorun varsa ebay accountunu yeni satın alan kişinin paypal hesabının da kapanmasına sebep olabilir.
iyibey is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-26-2007, 08:15 PM   #3
Yokan
Üye

Giriş: May 2007
Ünü: Yokan is on a distinguished road

aynı satıcılardan bırden fazla ıslem yaptıgın ıcın ıslem sayısı az gozukuyor gercekten 54 olsa ıdı alırdım
Yokan is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık