![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
ebay kullanıcı adımı satıyorum
ebayda satış yapmak isteyen arkadaşlar ebay kullanıcı adımı satıyorum, toplam 35 işlem yaptım ve feedback durumum %100 ayrıca ilan listeleme için 52.30 $ hesabımda var ( ebay hesabında) alan kişiye kullanıcı adı ve şifreyi vereceğim, yapacağı satışlar için 52.30 dolarlık bedeli kullanarak listeleme yapabilir. Ben artık sıkıldım, irtibat için murat@gunesteks.com sitesine mail atabilirsiniz. İstediğim fiyat sadece 50YTLdir, satışı hemalhemsat üzerinden isterseniz kredi kartınıza vade farksız 6ay vade farklı 24aya varan taksitler ile yapabilirsiniz. Satma sebebim artık fazla internete girerememden dolayı. Ebay hesabımdaki 52.30 doları istediğiniz şekilde istediğiniz sürede kullanabilirsiniz. Teşekkürler.
Bu mesaj en son " 05-24-2007 " tarihinde saat 02:38 PM itibariyle okay2 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
1-userid nedir?
2-neden hesaptaki paradan daha ucuza satıyorsunuz? 3- murat@gunesteks.com i ebayda arayınca 9 feedback çıkıyor. 35 işlem ama çoğu aynı satıcıdan sanırım. Haklımıyım? -------------------------- NOT: Yukarıdaki satıcının paypal hesabında sorun varsa ebay accountunu yeni satın alan kişinin paypal hesabının da kapanmasına sebep olabilir. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
aynı satıcılardan bırden fazla ıslem yaptıgın ıcın ıslem sayısı az gozukuyor gercekten 54 olsa ıdı alırdım
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|