![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Ebay farklı ülkeler
Ebay'ın
Argentina | Australia | Austria | Belgium | Brazil | Canada | China | France | Germany | Hong Kong | India | Ireland | Italy | Korea | Malaysia | Mexico | Netherlands | New Zealand | Philippines | Poland | Singapore | Spain | Sweden | Switzerland | Taiwan | United Kingdom ülke seçenekleri nedir Ülkelere mi özeldir. Ne bileyim sadece o ülkedekiler mi satış yapar. Yada aynı account umu kullanmalı yoksa tekrardan üye mi olmak gerekir . Yeni dükkan mı açmalı ? Şimdiden teşekkürler |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Hayır o ülkelere özel değildir. Örneğin senin ebay.com'da satışa sunduğun bir ürün ebay.co.uk'da da görünür. Sadece ebay.co.uk'da örneğin para birimi GBP'dir. Ve bu tür ufak farklılıklar vardır genel anlamda aynı şeyler...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
Yok burada bir yanlışlık var onu düzeltmek istedim.
SAdece dijital delivery yani ebook v.s. gibi ürünleri global olarak satışa çıkartabiliyorsunuz.Onun dışında sizin satışa sunduğunuz ürün ebay.com da ya da nerede koyduysanız orada satışa sunuluyor. Bir ürün aradığınız zaman yine aynı mantık geçerli o yüzden ben mesela adidas alacağım zaman ebay.de ye bakıyorum da ne bilim ingiliz ürünü istersem co.uk e bakıyorum.Hint ürünleri için hindistana bakıyorum gibi. Şifreniz hepsinde geçerli oluyor güzel tarafı o
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|