![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan vardır eminim... Lütfen bi yardımcı olun, çok makbule geçecek ![]() |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Peki Yasak olan ürünler hakkında bilginiz var mı?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Üstadlardan cevap bekliyoruz. Birçok soru sorulmuş ama cevaplayan olmamış. Ben de satış yapmak istiyorum ama herhangi bir ihracatçı statüsü vs. gerekiyor mu merak ediyorum. Sonra başımız ağrımasın?
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
İhracatçı statüsü ne satacağına bağlı. Profesyonel amaçlarla, çok büyük tutarlarda ve büyük miktarlarda (Örneğin 10000 dolar tutarında mal veya 250 kg ağırlığında mal gibi) satış yapmayacaksan herhangi bir tüzel kişiliğe ya da ihracat izinlerine gerek yok. Normal bir şekilde ürünleri postaneden ya da diğer kargo şirketlerinden karşı tarafa gönderebilirsin. Herhangi bir fatura vs. eklemene gerek yok. Sanki yurtdışındaki bir tanıdığına hediye vs. gönderiyormuşsun gibi. Zaten kimse de sormuyor neden gönderiyorsun diye. Gümrükler geneli itibariyle ülkeden çıkan değil ülkeye giren eşyaları kontrol ederler. Dolayısıyla çok alakasız bir şey göndermezsen (Av tüfeği mesela) sen sorun yaşamazsın. Ama nasıl biz alışveriş yaparken gümrüğe takılıyoruz ikide birde, sattığın ürün karşı ülkenin gümrüğünde takılabilir. Ama bunu da bırak alıcı düşünsün...
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Açıklama için teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bende bunu merak ediyorum... bilgi veren olursa sevinirim. |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
visa kredi kartınız var ise 5 dolar masrafla istediğiniz kadar parayı kredi kartınızın bakiyesine çekebiliyorsunuz 3-4 iş günü içinde paypaldan karta çektiğiniz miktar karta + giriş olarak geçiyor. HSBC visa kredi kartlarına sorunsuz geçiyor. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
5 dolar masraf mı ??? Bu çok yüksek bir tutar. Zaten ebay satışlardan komisyon kesiyor ki kestiği komisyon pek çok orta halli üründe bu kadarı bulmaz. 5 dolar masraf kesilmeden parayı almanın bir yolu yok mu ??
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Ebay'de satışını yaptığım ürünlerin ödemesi yapıldıktan ne kadar süre sonra bu parayı withdraw yapabilirim ? Mesela bugün 100 dolarlık ödeme alsam, onu parayı paypal hesabımda görür görmez withdraw yapabilir miyim
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
ben de ebayda satış yapmak için bir hesap açtım. Bir de paypal hesabı açtım. Fakat ürün listelemek istediğimde sistem müsaade etmiyor.
Şöyle bir yazı çıkıyor: Please read. Your response is required. As a precaution, we have limited the activity on your eBay account until we receive additional verification information from you. We sometimes need to do this to make sure that eBay remains a place where members can buy and sell with confidence. To have this restriction lifted, you need to become PayPal Verified* and then link your verified PayPal account to your eBay account. Once you've completed this process, you'll be able to sell on any eBay site worldwide. If you're already PayPal Verified, you just need to link your verified PayPal account to your eBay account. For instructions, please click the link below for the eBay site you're registered on. Australia | Austria| Belgium| Belgium French| Canada| Canada French | France | Germany| Hong Kong| India | Ireland| Italy| Malaysia | Netherlands| New Zealand | Philippines| Poland| Singapore | Spain | Switzerland | Taiwan | United Kingdom| United States| Other *If you're registered on Germany, Austria, or Switzerland, you can complete verification through PostIdent or ID Verify instead of PayPal. Please click the link for the site you registered on for instructions. Bundan anladığım kadarıyla ebay hesabımı paypale bağlamamı istiyor. Sabahtan beri uğraşıyorum ama bir türlü başaramadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|