Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum
En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 11-01-2007, 08:13 PM   #11
farsound
Kallavi Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: farsound is on a distinguished road

Alıntı:
farsound tafarından gönderildi
Arkadaşlar, PTT'nin takip no hizmeti olduğunu duymuştum ancak ben taahhütlü gönderdiğimde verilen numara ile sadece çıkışı görebiliyorum, ürünün o anda nerede olduğunu ve teslim edilip edilemediğini göremiyorum.

PTT'den teslim bilgilerinin de bulunduğu takip numaralı gönderi yapabilirmiyiz? Varsa bu hizmetin türü nedir?

Teşekkürler...

Arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan vardır eminim... Lütfen bi yardımcı olun, çok makbule geçecek
farsound is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-21-2008, 01:16 AM   #12
kakariku
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: kakariku is on a distinguished road

Peki Yasak olan ürünler hakkında bilginiz var mı?
kakariku is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-07-2008, 08:34 PM   #13
sauvage
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: sauvage is on a distinguished road

Elektronik alet satabilir miyim.

Elimde ufak bir elektronik ajanda var. Bunu Amerka veya kanadaya gönderirken sorun çıkar mı acaba.
sauvage is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-08-2008, 01:13 AM   #14
kendinibil
Taze Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: kendinibil is on a distinguished road

Üstadlardan cevap bekliyoruz. Birçok soru sorulmuş ama cevaplayan olmamış. Ben de satış yapmak istiyorum ama herhangi bir ihracatçı statüsü vs. gerekiyor mu merak ediyorum. Sonra başımız ağrımasın?
kendinibil is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-25-2008, 02:11 AM   #15
salihdt
Taze Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: salihdt is on a distinguished road

İhracatçı statüsü ne satacağına bağlı. Profesyonel amaçlarla, çok büyük tutarlarda ve büyük miktarlarda (Örneğin 10000 dolar tutarında mal veya 250 kg ağırlığında mal gibi) satış yapmayacaksan herhangi bir tüzel kişiliğe ya da ihracat izinlerine gerek yok. Normal bir şekilde ürünleri postaneden ya da diğer kargo şirketlerinden karşı tarafa gönderebilirsin. Herhangi bir fatura vs. eklemene gerek yok. Sanki yurtdışındaki bir tanıdığına hediye vs. gönderiyormuşsun gibi. Zaten kimse de sormuyor neden gönderiyorsun diye. Gümrükler geneli itibariyle ülkeden çıkan değil ülkeye giren eşyaları kontrol ederler. Dolayısıyla çok alakasız bir şey göndermezsen (Av tüfeği mesela) sen sorun yaşamazsın. Ama nasıl biz alışveriş yaparken gümrüğe takılıyoruz ikide birde, sattığın ürün karşı ülkenin gümrüğünde takılabilir. Ama bunu da bırak alıcı düşünsün...
salihdt is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-29-2008, 11:28 PM   #16
kendinibil
Taze Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: kendinibil is on a distinguished road

Alıntı:
salihdt tafarından gönderildi
İhracatçı statüsü ne satacağına bağlı. Profesyonel amaçlarla, çok büyük tutarlarda ve büyük miktarlarda (Örneğin 10000 dolar tutarında mal veya 250 kg ağırlığında mal gibi) satış yapmayacaksan herhangi bir tüzel kişiliğe ya da ihracat izinlerine gerek yok. Normal bir şekilde ürünleri postaneden ya da diğer kargo şirketlerinden karşı tarafa gönderebilirsin. Herhangi bir fatura vs. eklemene gerek yok. Sanki yurtdışındaki bir tanıdığına hediye vs. gönderiyormuşsun gibi. Zaten kimse de sormuyor neden gönderiyorsun diye. Gümrükler geneli itibariyle ülkeden çıkan değil ülkeye giren eşyaları kontrol ederler. Dolayısıyla çok alakasız bir şey göndermezsen (Av tüfeği mesela) sen sorun yaşamazsın. Ama nasıl biz alışveriş yaparken gümrüğe takılıyoruz ikide birde, sattığın ürün karşı ülkenin gümrüğünde takılabilir. Ama bunu da bırak alıcı düşünsün...

Açıklama için teşekkürler.
kendinibil is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık