![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Ebayda Turkiyeden satış
Merhaba arkadaşlar
Bir akrabamın yaptığı özel el yapımı hediyelik eşya / süs ebay üzerinden satmak istiyorum (tane değerleri yaklaşık $10 civarı) Forumda araştırdım lakin tam olarak sonuç bulamadım , sorularıma yanıt verirseniz çok sevineceğim. - Türkiyeden başka ülkelere yollamak için en iyi opsiyon nedir ? PTT ise fiyatları nedir acaba? -Paypaldan parayı Türkiyedeki hesabıma aktarmak için bir çözüm düşündüm. İngilterede yaşayan çok yakın bir arkadaşım var , paypalda hesaba paryı geçirmek için onun hesabına yollatsam sonrada oda bana yollasa parayı , bu çalışırmı? Saygılarımla |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
ptt fiyatlarını ptt subelerinden ögrene bilirsin nede olsa koli boyu ve agırlıgına göre hesablanır ondan burada denilen fiyatlarla tutturamazsın para transferine gelince parayı ne kadar çevirirsen okadar komisyon ödersin yani havale masraflarını düstükten sonra sana birsey kalmaz yada çok az bisey kalır bunu da hesaba katmanı tavsiye ederim
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|