![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Satiş Yaptim,ürün Postada Kayboldu!!!
Merhaba
16.8.2007 tarihinde amerikaya bir ps2 oyun cd si sattım.ve aynı gün ptt ile posta parasını ödeyerek gönderdim.(uçakla).Daha sonra postayı netten takip etmeye başladım.2 gün sonra istanbul pim e sevkedilerek gönderi torbasına konuldu diye belirtildi,fakat o günden sonra hiçbir değişiklik olmadı. Aradan 1 ay geçmesine rağmen posta ulaşmamış,oradakiler posta amerikaya giriş yapmamış demişler,burdakiler de istanbul pim e ulaştığını,sonra ne olduğunu kimsenin bilmediğini söylediler.Sanırım bizim salaklar postayı kaybetmiş.Bugün ptt ye bir dilekçe yazarak,ürünün akıbeti hakkında bilgi istedim.Sizce başka ne yapmam gerekir? Ürünün takip kodu: RR057673945TR |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
oncelikle gecmis olsun,ben sunu cozemedim netten nasil takip ettin? cunku ptt nin web sayfasinda iadeli taahhutlu yurt disi gonderileri icin simdilik hizmet veremiyoruz diyor..gonderin iadeli taahhutluyse yani sigortalidir,sigorta zararini tazmin eder.. bu netten takip olayini bi anlatsan link versen cok hayra gecicen.. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
valla,nasıl olduğunu bilmiyorum,Amerikayla bizim PTT nin sigortalı gönderi anlaşması olmadığından sigortalı olarak gönderemedim,taahütlü göndermek zorunda kaldım.İlk mesajda yazdığım kodu da www.ptt.gov.tr de e-ptt/uluslararası gönderi takibi kısmına girdiğimde sadece 18.8.2007 tarihinde postanın UPİM e gittiği görünüyor,başka hiçbirşey yok.
PTT ye başvurdum,bir form doldurttular,postanın akıbetini öğrenmek istiyorum diye,1 aya kadar cevap gelecekmiş,o cevabı bekliyorum şimdi.Alıcıya da mahcup oldum,adamlar Amerikadan gönderiyor,2 hafta evime ulaşıyor.Ben burdan gönderiyorum,bizim gerizekalılar postayı kaybediyor ya,böyle saçma birşey olur mu! |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Amerikaya 15-20 gunde giden urun Yunanistana 1,5 ayda gitti.Alici ikidebir soruyordu,nerde kargom diye.Dispute acti.postaneye dilekce yazdim.1 hafta sonra alici "aldim"dedi.1 ay sonra postaneden cevap geldi ,kargonuz ulasmistir diye.Sure hic belli olmuyor,bazen uzak yere daha cabuk gittigi oluyor.Insallah kaybolmamistir. |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|