![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
herkese selamlar.ben ebay den satış yapmak istiyorum. ancak ne rapidshare den kitapçığı indirebildim ne de bu para işinin içinden çıkabildim. bankalara gidip bu konu hakkında fikir aldım. ancak hepsi de ağız birliği etmiş gibi hesaptan para aktarmada belli bir ücret kesileceğini söylüyor. bu ücret 30-60 dolar arasında değişiyormuş üstelik de alıcı tarafından tahsil ediliyormuş -ki bizim satacağımız ürünlerin 30 ile 100 dolar arasında değiştiğini göz önüne alırsak bize pek birşey kalmıyor. anlayacağınız 0 kilometreyiz.. biri elimizden tutar da bize yardımcı olursa çok seviniriz.. ![]() Bu mesaj en son " 03-05-2007 " tarihinde saat 02:08 PM itibariyle red1973 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
eBay'in Turkler icin olusturdugu bircok handikap arasından en büyük sorun teşkil edeni para transferi.
Turkler sadece .com paypaldan üye olabildikleri icin de U.S.A banka hesabı gerekliliği doguyor parayı dogrudan alabilmek icin fakat U.S.A banka hesabınız bulunmasa da bu parayı bir şekilde alabilmek mümkün ( paypal bozdurma , internetten U.S.A banka hesabı actırma vs. ) ki ben hiçbirinin guvenli oldugunu sanmıyorum . Benim sahsi fikrim en guvenlisi yurtdısında banka hesabı bulunan guvendiginiz bir insanın paypal hesabına para transferini yapmak ve parayı onun Turkiye'ye transfer etmesini istemek. Bu durumda da ortaya banka komisyonu cıkar ; komisyonu min. maliyete indirgemek istiyorsanız ise parayı paypal hesabına transfer ettiğiniz insan bu hesaba ait bir bankamatik kartı almasını ve şifresi ile size göndermesini istemelisiniz. Boyle bir durumda parayı direk bankamatikten cekeceginiz icin komisyon oranında gozle gorulebilir bir azalıs olacaktır. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Moneybookers'da alıcı için ücret yok ama Türkiye'deki banka hesaplarına veya kredi kartına(Visa olmak şartıyla) komisyon karşılığı aktarıyor.Zannedersem 4YTL civarı bir ücret karşılığı kredi kartınıza yatırıyor ancak limiti var.Kendi sitesinde kredi kartı için 1.80€ ücret alıyoruz yazıyor ama banka da komisyon alır mı bilmem.
Bu mesaj en son " 03-19-2007 " tarihinde saat 05:10 AM itibariyle kada tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Hocam ben paypal bozarim... Bozacagin miktara gorede 5-9% arasinda para alirim. Bankalar bisey bilmiyor, kafadan sallamis... Paypaldaki para Turk bankasina direkt olarak gecmez... 30-60 USD senden kesemezler, cunku bu islemi yapamazlar... Bu isi profesyonel olarak yapiyorum ve yuzbinlerce dolar bozdum son 7 ayda. Diger forumlardan paypal bozdugumu ispatlamak icin onlarca link verebilirim. Referansta gosteririm. Su topiclere bak istersen... Ilgilenirsen pm gonder, konusalaim... http://forum.iyibey.com/paypal-ve-od...-paralari.html http://forum.iyinet.com/paypal-e-gol...l-bozulur.html Bu mesaj en son " 04-20-2007 " tarihinde saat 03:30 PM itibariyle protos78 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|