Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 03-19-2007, 08:45 PM   #1
jupiter
Taze Üye

jupiter kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2007
Ünü: jupiter is on a distinguished road

satış yapmak için ürünün satış bilgisini öğrenmek

merhaba ben e-bayla ilgili internette araştırma yaparken bu siteyi buldum gerçekten çok güzel kutlarım. burdaki bilgilerden öğrendiğimle birşeyler satmak istedim. satmak isteyeceğim ve diğer şeyler ile ilgili bilgi topluyorum ama mesela bir satıcının bir ürününden önceden kaç tane sattığını veya açık artırmaya koyduğu ürünü en son kaç liraya sattığı gibi geçmiş bilgilere bakılabiliyormudur? anlatabilirmisiniz? saygılar
jupiter is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-20-2007, 02:06 AM   #2
Xtreme
Üye

Xtreme kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2007
Ünü: Xtreme is on a distinguished road

Satıcının feedbacklerinden son 90 gün içerisinde sattıklarını görebilirsin. (sadece feedback veren alıcıların ürünleri için geçerli)
Eğer eBay'e üye olursan ve satıcının listelemelerine gelerek soldaki navigator'dan (Search Options sekmesinin altında) Completed listings'in yanındaki kutucuğu seçerek Show items butonuna basarsan son 30 gün içerisinde biten bütün listelemelerini görebilirsin.
Çok listelemesi varsa ve sadece aradığın ürünleri görmek istiyorsan bu işlemden sonra yukarıdaki Search kısmına da aramak istediğin ürün ile ilgili anahtar kelimeleri yazarak satıcının biten listelemelerinde aratma yapabilirsin.
Fiyatları kırmızı olanlar satılmamış, koyu yeşil olanlar satılmış ürünlerdir.

Bu mesaj en son " 03-20-2007 " tarihinde saat 02:08 AM itibariyle Xtreme tarafından düzenlenmiştir....
Xtreme is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık