![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
satış yapmak için ürünün satış bilgisini öğrenmek
merhaba ben e-bayla ilgili internette araştırma yaparken bu siteyi buldum gerçekten çok güzel kutlarım. burdaki bilgilerden öğrendiğimle birşeyler satmak istedim. satmak isteyeceğim ve diğer şeyler ile ilgili bilgi topluyorum ama mesela bir satıcının bir ürününden önceden kaç tane sattığını veya açık artırmaya koyduğu ürünü en son kaç liraya sattığı gibi geçmiş bilgilere bakılabiliyormudur? anlatabilirmisiniz? saygılar
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Satıcının feedbacklerinden son 90 gün içerisinde sattıklarını görebilirsin. (sadece feedback veren alıcıların ürünleri için geçerli)
Eğer eBay'e üye olursan ve satıcının listelemelerine gelerek soldaki navigator'dan (Search Options sekmesinin altında) Completed listings'in yanındaki kutucuğu seçerek Show items butonuna basarsan son 30 gün içerisinde biten bütün listelemelerini görebilirsin. Çok listelemesi varsa ve sadece aradığın ürünleri görmek istiyorsan bu işlemden sonra yukarıdaki Search kısmına da aramak istediğin ürün ile ilgili anahtar kelimeleri yazarak satıcının biten listelemelerinde aratma yapabilirsin. Fiyatları kırmızı olanlar satılmamış, koyu yeşil olanlar satılmış ürünlerdir. Bu mesaj en son " 03-20-2007 " tarihinde saat 03:08 AM itibariyle Xtreme tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|