Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 03-15-2007, 02:55 PM   #1
kemalfatih
Kallavi Üye

kemalfatih kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: kemalfatih is on a distinguished road

Cool lutfen bir bakin ebay de ilk satisim

arkadaslar oncelikle buradaki herkese cok tesekkurler...boyle bir platformda bu kadar insana faydali bilgilerle aydinlatmak adina...
ben ebayde daha once hep alici konumundaydim fakat artik satici olmayada karar verdim ve ilk urunumu dun aksam itibariyle listeledim..
tabi biraz acemiliginde verdi korkuyla ugrastirici oldu ama urunu aratipta bulduktan sonra hersey bitti ve yuzumde basarmanin verdigi gulumseme aldi..
sizden istedigim girip bir urune bakmak ve acaba dogrulari ve yanlislari elestirmek.. tabi satista tecrubeli arkadaslar ozellikle turadesign senden bekliyorum..

urun no: 190092916744
DEPECHE MODE OFFICIAL LIVE 2CD ISTANBUL 30/7/2006

herkese kazancli alisverisler...
kemalfatih is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-15-2007, 03:09 PM   #2
treasure
Taze Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: treasure is on a distinguished road

merhaba!!!!acil yardım!

satış için ilk ürününüzü listelediğinizi yazmışsınız.kolay gelsin.bol kazançlar...bende e bay de ürünlerimi satışa sunmak istiyorum.fakat bu konuda çok tecrübesizim.. .bu nASIL YAPILIYOR NELER GEREKLİ.aşamalArını bana AÇIKLAYIP YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ. .YAPACAĞINIZ YARDIMLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER........ GÖN...TREASURE
treasure is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-16-2007, 04:49 PM   #3
McKeinZe
Taze Üye

McKeinZe kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: McKeinZe is on a distinguished road

çok Güzel Olmuş Tebrik Ederim
McKeinZe is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-17-2007, 01:39 AM   #4
Xtreme
Üye

Xtreme kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2007
Ünü: Xtreme is on a distinguished road

"for all the item you will get them 5-7 business days" yazmışsınız ve USA için "Standard Flat Rate Shipping Service" olarak belirtmişsiniz.
Türkiye'den Amerika'ya böyle bir gönderi hizmeti yok ve 5-7 iş gününde oraya ulaştırabilieceğiniz hiçbir PTT hizmeti bulunmamaktadır.

US $10.00 olarak belirtmişsiniz. Eğer ürünü 5-7 işgünü veya daha önce ulaştırmak gibi bir niyetiniz varsa FedEx, UPS, DHL vb. hizmetleri kullanırsanızda Amerika'ya gönderi ücretiniz $35'dan aşağıya olmayacaktır.
Xtreme is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-26-2007, 01:47 PM   #5
kemalfatih
Kallavi Üye

kemalfatih kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: kemalfatih is on a distinguished road

arkadaslar listeledigim urunu satmayi basardim.. aliciya satistan sonra bir kutlama maili birde invoice gonderdim..
o da odemeyi ayni gun yapinca bende urunu ertesi gun ptt ile gonderdim (rusyaya).. ptt dede kac gunde gider diye sordugumda 1 haftaya gider demisti.. yine sordum yine ayni cevabi aldim.. insallah gider artik..
simdi benim bir kactane sorum olcak ozellikle tecrubeli arkadaslara..

1. shipping bolumunde bende biliyorum hatali oldugumu ama baska turlu worldwide yapamiyordum.aslinda bircogumuz ayni seyle karsilasmis ben worldwide yapabildim ama benim sorunum ise domestic shippingi hep US gibi gormesi o yuzden isin icinden cikamadim..

2. daha oncede tartisildi ama biz bu kazandigimiz parayi komisyon vermeden veya amerikadan bi hesap gostermeden nakit alamiyoruz dimi??

not: ulan adamlardan para kazaniyoruz ama parayi gene oraya geri veriyoruz...

3. aklima gelmedi ama olursa sorarim..

herkese tesekkurler
kemalfatih is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık