![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Evet arkadaşlar artık bende ebay'da seller (Satıcı) pozisyonundayım
Kendim uğraşa uğraşa listelemeyi başardım.Ama iyibey veya okay2'ye bir şey sormak istiyorum listeleme ücreti katalog v.s masraf 3 küsür usd tuttu. ebay listeleme işleminin başında benden kredi kartı bilgilerimi istedi paypal'da kullandığım sanal kartımın bilgilerini girdim ve sırasıyla 7 günlük ürün listeleme işlemlerini yaptım ebay bu 3 küsür doları çekecek diye sanal kartıma 10 ytl kadar limit açtım. Ürünüm listelendi ama ebay kredi kartımdan para çekmedi bu iş nasıl oluyor 7 gün sonundamı para çekiyorlar yada biri bid verir ve ürünü kazanırsa o zamanmı para istiyorlar. Hiç kimse ürüne talip olmazsa ebay para almıyormu sevgili adminlerim bilgi verirseniz sevinirim ![]()
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Hadi gözünaydın, bol bol positive feedback alırsın umarım
![]()
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Link verirsen iyi olur inceleriz
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ebay deki ürün listeleme ücreti her ayın sonunda ,sana mail olarak faturası da gönderiliyor zaten, o ay içerisindeki tüm listeleme masraflarının toplamı olarak faturalandırılıyor ve paypal dan çekiliyor. ürüne kimse bakmamış satılmış satılmamış ilgisi yok çünkü bu zaten listeleme ücreti.Tekrar onay da istenmiyor zira sen ürünü listelerken tutarı onaylıyorsun zaten. Hayırlısı olsun bol satışlar ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Üye ül-Zebellah
|
Hayırlı olsun varyata haberlerini bekliyorum satış işlemleri gibi nasıl gönderdiğini falan yazarsın
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Öncelikle hayırlı olsun.
Eğer dediğiniz gibi ay sonunda ücret kesilecekse sanal kartımızın limiti bu tarihlerde yeteri kadar olmalı değil mi? Bir de link verseydiniz incelerdik.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
ürünü satamadım
nedenide shipping ücretini yüksek belirlemek zorunda olmam 48 usd yada 25 euro shipping belirlemem gerekiyor.Bu'da alıcılar için uygun bir rakam değil malesef ![]()
|
|
|
#8 |
|
Üye ül-Zebellah
|
UPS FEDEX gibi şeylerin fiyatımı bu yoksa PTT ninmi varyatacım bende satışa başlıyacağım yakında da
|
|
|
#9 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
fedex 25 euro aras kargonun yurt dışı posta servisi 25 euro (Ekonomik posta) ptt'nin ise 48 usd tutuyor ![]()
|
|
|
|
#10 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
ne kadar pahalı bir memlekette yaşıyoruz ya elalem bedava gönderiyor bizimkine bak 48USD yuh be kardeşim. ![]()
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|