![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
EBAY HESABiNiZ HACKLENiRSE (Bilgilendirme)
arkadaslar ebay hesabiniz varsa lutfen okuyun
5 marttan beri siteye giremedim mail okuyamadim ve kusura bakmayin cevap yazamadim nedenine gelince dukkanim hacklendi ve 1 saat icinde 1000 den fazla urun listelediler tabii masrafi bana ama ilanlarinda baska yere yonlendirdiler , ekledikleri ilanlari iptal edemedim birsuru ebay tool uyeligi de acmislardi ve sansima o sirada online idim bana listing confirmed mesaji yagiyordu , tahmin edersiniz ne korkunc birsey bu arada bazi uyelerde bana mesaj atti Warning!!! Someone is trying to use your account to fraudulently sell their things, not through a legitimate eBay aucion, but through email correspondance. I found them late last night and emailed them to buy an item, then at 6am eBay cancelled their many many listings they listed on someone else's account. I never recieved a response from them, and the link to the email sends it to one address if you click on the left part of the link, and to another address if you click the right side of the link. I wanted to let you know as soon as possible. All their listings just hit the system on your account about 30 min ago. You shold contact eBay immediately in order to protect yourself from these hackers or whatever they are. Kind regards- Anthony hemen ebayi aradim gerekirse unutmayin bununla ilgilenen bolum ACCOUNT TAKE OVER ebay sorunu cozdu mesajlardan bir ornek your account was accessed by an unauthorized third party. To protect your account from further unauthorized use, we temporarily restricted your account from sending email through Ask Seller a Question or Contact eBay Member, listing and bidding on items. You may not have received an email about the unauthorized access if the email address on your account was changed. We have taken steps to secure your eBay account. If your account was used in any unauthorized activity, such as listing items or placing bids, this activity was cancelled without incident. Any associated fees were credited to your account. We assure you that your credit card information is stored on a secure server and cannot be viewed by anyone. To regain control of your account, please follow the steps outlined below: bana stresi cok oldu bu nedenle bir muddet tatil yapacagim size tavsiyem bu tur durumlara karsi tedbirli olun accountunuz varsa hergun sik sik kontrol edin hack oldugunda hemen ebayle irtibata gecin sevgiler saygilar |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Çok çok geçmiş olsun,powerseller satıcılar için gerçekten çok büyük bir tehlike,tabi ki en ufak satıcının da başına gelebilir,aman kullandığınız bilgisayara dikkat edin,internetten pek dosya indirmeyin ve mutlaka antivirüs,anti hacker kullanın bununla da kalmayın windows'un firewall'ından başka ekstradan bir firewall daha kullanın.
Piyasadaki bütün antivirüsleri kullandım diyebilirim,sonuç olarak kim ne derse desin kesinlikle en başarılısı Kaspersky kesinlikle,benim tavsiyem budur. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Sevgili Dostum Tesekkur ederim |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Gercekten büyük gecmisLer oLsunn arkadasimm... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Geçmiş olsun.Gerçekten istenmeyen olaylar...Aklıma takıldı.Eğer eBay accountun hacklendiğini onaylarsa yapılan ilan listeleme ücretlerini geri ödüyor mu?
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Geçmiş olsun turadesign
üzüldüm gerçekten.
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Uzaklardaki misyonerimiz büyük geçmiş olsun.....
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
olay 2 ay once olmus ama gecmis olsun...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
*
Üstad büyük geçmiş olsun canın sağolsun.
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|