![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#21 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
keske o kadar kolay olsaydi, ebay yillardir asiri abartilmis kargo masrafli acik arttirmalari websitesinden siliyor, tekrari halinde ise saticinin hesabini kapatiyordu, bunun yeterli olmamasi uzerine gectigimiz aylarda yeni bir sisteme basladim, eger listelenen urunun kargo fiyati o kategorideki diger urunlere gore cok yuksekse o urun musterilerin yaptigi aramalarda surekli cimiyor, ciktigi zaman da en sonlarda cikiyor, burada bayagi bir saticinin satis oranlarini dusurdu yeni sistem bakmak isteyenler icin http://www.auctionbytes.com/cab/abn/y08/m02/i28/s0 http://www.auctionbytes.com/cab/abn/y06/m08/i22/s01 |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#22 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar www.ebay.com.tr adresine tıkladım, "yakında" diye bişey yazıyor. Acaba ebay türkiye sitesi mi açıyor? Bilgisi olan var mı?
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
Yahu bazı arkadaşların zihinsel yetenekleri az galiba neden milleti uyandırıyorsunuz.
bırakın da şu siteden güzel güzel iş yapalım niye başkalarını haberdar ediyorsunuz bu ebay hakkında |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bu mesajdan sonra türkiyenin neden geri kaldığı gayet açık... hep bana hep bana olmuyor işte. bazen başkalarınıda görmek gerekiyor. |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bi vatandaş çıkıp Ebay diye farklı bir kategoride firma kurmuş ve bunun .com.tr domainini kaydettirmiş. Muhtemelen Ebay havasına girip auction scripti kurup işe girmeye çalışacak ama yaptığının suç olduğunu, Ebay'ın türkiye mümessilinin gittigidiyor olduğunu bilmiyorum sanırım. Zaten gittigidiyorun başvuru yapması halinde firmanın alan adı duraklatılacaktır. Faaliyete geçince görürsünüz ![]() |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
merhaba arkadaşlar peki ebayın temsilcisi gittigidiyorsa aynı ürünler aynı fıyatta neden orda yok anlamış değilim
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Merhaba, söylediklerinizin Türkiye açısından yararlı olacağını sanmıyorum. Çünkü Eminönü ve işporta satıcılarınında çoğu ürünü uzakdoğu malı ve bu ürünleri çok daha ucuza ebayde bulmak mümkün. Güneydoğu'ya gelecek olursak Güney Doğu'da sanayi üretimi yok. Sadece tarımsal üretim ve tarım ürünleri ihracatı var. Bu işle uğraşanların zaten kendi pazarları var. Oltu taşı gibi turistik eser ise ebayde Türk satıcılar tarafından satılıyor. |
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ebay, gittigidiyor'un %20 lik hisse sahibi. Gittigidiyorun tamamı ebay'e ait değil bu yüzden. |
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Tamamı Ebay'in olsa dahi fiyatı satıcı belirler. GittiGidiyor'u satın aldığında satıcılarıda mı satın almış olacak saçma... |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|