Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 03-17-2007, 07:22 PM   #1
ibayci
Kallavi Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: ibayci is on a distinguished road

şaşırdım lutfen bakarmısınız.

merhaba
hem ürünler aldım hemde ürünler satısa çikardım.am bu sırada bloklandım.cok onceden yanlıslıgı aldıgım ürünü odememistim 1 aydan onceydi bu gun bloklandım satıslarımı ve alıslarımı nerden taküp edebilirim bu asamada bloklanmadan nasıl kurtulabilirim.
bana gelen mesaj ne diyor lütfen bakarmısınız.
Dear ibaycilar,

You were the winning buyer on eBay item Panasonic PV-GS19 MiniDV Camcorder Digital Video Camera (#200081823498).

The seller, bidzirk103, has told us that they have not received payment, or that you were unable to resolve the issue. As a result, you have received an Unpaid Item strike.

When you bid on or buy an item on eBay, you are agreeing to a contract with the seller. If the seller completes their part of the transaction (such as sending an invoice or responding to questions), then you are obligated to complete your part of the transaction.

Because of repeated Unpaid Item strikes against your account, you have been automatically suspended from eBay.

You can appeal this Unpaid Item strike if you believe it is not deserved. First, read the requirements for appealing the strike. If you meet them, you can submit your appeal on that page. If your appeal is successful the strike will be removed.

If you have recently paid for the item or have otherwise resolved this dispute, you can ask the seller to remove the Unpaid Item Strike.

Please note: This suspension does not relieve you of your obligation to pay any balance on your eBay account. Please check your balance and make an immediate payment.
ibayci is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-17-2007, 07:22 PM   #2
ibayci
Kallavi Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: ibayci is on a distinguished road

ingilizcem tam iyi degil lütfen aciklarmısınız.
ibayci is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-19-2007, 05:18 AM   #3
kada
Aşmış Üye

kada kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: kada is on a distinguished road

Önceden ödemediğin bir ürün için "unpaid item strike" almışsın ve bunu bir kere daha tekrarladığın için otomatik olarak eBaydan uzaklaştırılmışsın.Bunu çözmek için ya satıcıyla anlaşmalısın ya da parayı ödemelisin.Satıcıya strike kaldırması için mesaj atabilirsin.

Eğer gerçekten bunu haketmediğini düşünüyorsan karara itiraz edebilirsin.Öncelikle nasıl temyize başvuracağını okumalısın ve eğer başvurun kabul edilirse strike kalkacaktır.

Elimden geldiğince çevirdim.
kada is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık