Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 02-12-2007, 08:25 PM   #1
jlotheone
Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: jlotheone is on a distinguished road

Satış Sorunsalı !!!

Arkadaşlar ilk itemimi satmak için sayfayı hazırladım daha sonra ödememk gereken 2.05 dolarıda ödedim ama hala satışa açılmadı başka yapmam gerekn bir şeymi var yoksa beklememmi gerek
jlotheone is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-14-2007, 11:28 PM   #2
TURADESIGN
Aşmış Üye

TURADESIGN kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
Ünü: TURADESIGN is on a distinguished road

Smile

Alıntı:
jlotheone tafarından gönderildi
Arkadaşlar ilk itemimi satmak için sayfayı hazırladım daha sonra ödememk gereken 2.05 dolarıda ödedim ama hala satışa açılmadı başka yapmam gerekn bir şeymi var yoksa beklememmi gerek
soruyu anlayamadim dostum ebay store da bu rakam yok demekki auctionda mi listeledin bu parayi nerde gordun veya rakami paypaldami ?
listing fees ay sonunda toplu alinir once bu parayi neye ve nereye odedigini bulalim

TURADESIGN
TURADESIGN is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-14-2007, 11:38 PM   #3
aZrAiL
Kallavi Üye

Giriş: May 2006
Ünü: aZrAiL is on a distinguished road

seller account bölümüne girip oradan borç olarak gözüken miktarı paypal aracılığıyla ödüyoruz sanırım.. Bu şekilde cevap vermiştim arkadaşa..

Bir de bu bölümde, sattığımız ürün bedelinin yaklaşık %5 i borç olarak gözüküyor(şimdi ilk satışım gerçekleşti ve dikkatimi çekti).. Bunu henüz alıcıdan hesabımıza para aktarılmadan göstermesi yanlış değil mi..? Bunu şimdi ödesem ve alıcı da ödemeden vazgeşse, boşuna %5 ödemiş olmayacakmıyım.. Gerçi bunun geri dönüşü olur tabii ki de..

Son olarak, seller account açtık diye, hiç satış yapmasak aylık bir bedel talep ediyor mu ebay..? Yoksa ben mi yanlış anladım..
aZrAiL is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-15-2007, 01:14 AM   #4
TURADESIGN
Aşmış Üye

Alıntı:
aZrAiL tafarından gönderildi
seller account bölümüne girip oradan borç olarak gözüken miktarı paypal aracılığıyla ödüyoruz sanırım.. Bu şekilde cevap vermiştim arkadaşa..

Bir de bu bölümde, sattığımız ürün bedelinin yaklaşık %5 i borç olarak gözüküyor(şimdi ilk satışım gerçekleşti ve dikkatimi çekti).. Bunu henüz alıcıdan hesabımıza para aktarılmadan göstermesi yanlış değil mi..? Bunu şimdi ödesem ve alıcı da ödemeden vazgeşse, boşuna %5 ödemiş olmayacakmıyım.. Gerçi bunun geri dönüşü olur tabii ki de..

Son olarak, seller account açtık diye, hiç satış yapmasak aylık bir bedel talep ediyor mu ebay..? Yoksa ben mi yanlış anladım..

simdi ben 1 er bir er yazayim cunku kullandigimiz main manu baskami anlayamiyorum dolayisi ile sorulari anlayamiyorum

azrail bu soru nun borc kismina cevap boyle gozukur ama 1 ay sonrasi odeme gunun ne zamansa o gune kadar artar durur para cekilmez alici odememesi durumunda feeler uzun konu onu yeni konu acalim
seller account ebay store mu?
sadece ebay id mi?
auction mu store listing mi?

TURADESIGN
Eski 02-15-2007, 01:17 AM   #5
TURADESIGN
Aşmış Üye

Smile azrail ilk soruya cevap

bunun cevabi ya paypal otomatik odemeyi secin
yada odeme gunu gelip ebay size invoice yollayana kadar bekleyin
acele etmeyin

TURADESIGN

Bu mesaj en son " 02-15-2007 " tarihinde saat 01:18 AM itibariyle TURADESIGN tarafından düzenlenmiştir.... Neden: eksik
Eski 02-15-2007, 08:25 AM   #6
aZrAiL
Kallavi Üye

Giriş: May 2006
Ünü: aZrAiL is on a distinguished road

Otomatik ödeme verebilmemiz için paypal hesabımızda para olması gerekir ama, değil mi..? Kendi adıma konuşursam, ben genelde alıcıyım ve paypal hesabımda para olmuyor. Bir şey satın aldığımda, sanal kartıma limit tanımlayıp, paypal den ödememi yapıyorum..

Otomatik ödeme daha ziyade, yoğun alım-satım yapan, satıcıların kullanacağı bir seçenek oluyor sanırım..

Bizler için sadece ebay id bu aşamada yeterli herhalde.. Yoksa sürekliliği olan bir ürün yoksa elimizde, store açmak mantıksız olur.. Hani 2 ürün ile ilgili bir başlık açmıştın ya, benim aklıma nazar boncuğu geldi, ama biraz bakınca fiyatlara pek hevesim kalmadı açıkcası.. Bulunduğum yerde nazar boncuğu üretimi yapılıyor, fakat ebay deki Yunan ve Ermeni menşeili olarak satılan bu tarz ürünlerin fiyatları epey bir ucuz..
aZrAiL is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-16-2007, 12:26 AM   #7
jlotheone
Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: jlotheone is on a distinguished road

çok saolun arkadaşlar supersiniz

ama ben seller acounta girdim orda borç falan yok bana sanırım ay da falan gibi bişeyler demişti ama geçmiştim

arkadaşlar ben hala başaramadım yaa

Bu mesaj en son " 02-17-2007 " tarihinde saat 03:15 PM itibariyle varyata tarafından düzenlenmiştir....
jlotheone is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık