![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
Bizimkilerin Ebayde neler sattığını merak ediyorsanız işte linki...
Bu sayede neler satabileceğinizi bulabilirsiniz ![]() http://search.ebay.com/ws/search/Sal... c=204&saatc=1 |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Bizimkilerin sattıkları ıvır zıvırlar içerisinde işe yarayan hiçbir şey yok
![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Administrator
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Evet ama satıyorlar dikkat ettiysen Bizim için saçma olur almak tabii ki aynısı burda daha ucuza bulunabiliyor ama benim bunu koymaktaki amacım burdan satış yapanların ve para kazanaların olduğunu belirtmek. İsterseniz bu tarz ürünler ile satış yapabilirsiniz. Ben satışı işine eğildim epeyde sattım ebook.Digital item diye ayarlıyorsun otomatik olarak satılıyor takır takır ![]() Tavsiye ederim |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
hadi ya feedbackiniz kaç oldu merak ettim |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ebook olarak ebay'dan aldığımız her ebook'u satamıyoruz galiba lisans olayı dalgasına peki universal nitelikte lisans'ı olmayan ebook'lardan hangilerini satabiliriz bir kaç kitap ismi verebilirmisin okay yada universal olanları aratırken hangi kelimeyi kullanarak aratabilirim. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Administrator
Ünü:
![]() |
Alıntı:
resell ebook diye ararsan bir sürü ebook çıkıyo herkesin alıp tekrar satabileceği Ama ben şöyle yapıyorum ebayde çok talep olan bir konuda kendim internetten araştırıp derliyorum içerikle oynadıktan sonra kitap orjinalinden çıkıp değişmiş oluyor ve benim kitabım haline geliyor.Can alıcı nokta ucuza satmak ve faydalı bilgiler içeren Türklerin değil yabancıların ilgisini çekebilecek konularda olan ebook hazırlamak. Bu hafta aynı listelemeyle 5 tane sattım 7 gün doldu yine koydum listelemeye |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
anladım okay, kardeş ebay listeleme ücreti olarak ne kadar para alıyor ? mesela sen demişssin otomatik ayarlıyorum tıkır tıkır satıyor. peki ama diyelim listelediğin ürün kalmadı hepsi satıldı ve otomatik olarak ebay senin adına yeniden listeleyecek, sen ödeme yapmadan listeleme ücretini almamış olmuyormu ? Bir şey daha söylemek yada rica etmek istiyorum forumdan'da takip ettiğin üzere bende dahil olmak üzere bir çok arkadaşımızın ingilizcesi yok. iyibey'den rica etmiştim ama işlerinin yoğunluğundan yapamadı benim paypal bölümünde sabitlediğim bir konu var paypal'a üyeliği ve sonrasında expanded use aktivasyonunu anlatıyor resimli olarak. işte buna benzer tarzda bir döküman hazırlayabilirmisin bize satışa ürün çıkarmak ile ilgili ?? valla hepimizin çok işine yarar. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
Ünü:
![]() |
Bu konuyla ilgili hem iyibey hem de ben zaten bir döküman hazırlıyorduk fakat işler aldı başını gitti ama yakında yapacağız.
ürün listeleme ücreti snein istediğin özelliklere göre artıyor yani tek bir fiyatı yok.REsim olsun bold olsun vitrinde gözüksün v.s. Digital ürünlerde ebook gibi 1 listeleme ücreti ödeyerek 100 adet yazabiliyorsun bu durumda 7 gün içerisinde kaçtane satılırsa satılsın 1 listeleme ücreti ödüyorsun. Otomatik listeleme değil otomatik satış. 7 gün bitince tekrar listelemeye kendim koyuyorum manuel olarak yani Daha detayları var aslında digital ürün olayının ama epey bir ayrıntı var o yüzden onu da bu hazırlıyacağımız dökümanda anlatırım valla hepimizin çok işine yarar.[/quote] |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
okay2 dostum işlerin sakinleşsin diye dua ediyorum valla neden dersen bir telefon aldım amerikadan içinde sim kart takılacak yer yok bende nedendir diye araştırdım ve nedenini öğrendim meğer aldığım telefon sim kartsız sadece amerikada çalışan bir aletmiş Dolayısı ile O telefonu yeniden amerikalı alıcılara ebay üzerinden satmam lazım yoksa 120 ytl zarardayım. Şöyle bir girdim ebay'da SELL bölümüne orada listing yazan yere tıkladım 6 kademeli bir işlem yapmam gerektiğinden bahseden bir yer açıldı ama bu işlemlere başlayabilmek için Start Selling Now yazan yere tıklamak gerektiğini anladım tıkladığımda ise kredi kartı bilgilerimi isteyen bir yer çıktı bilgilerimi girdim bir şartnameyi okeylemem gereken başka bir sayfa geldi bir tür aylık üyelik gibi bir şeyden bahsediyordu. Bende işlemi yarım bıraktım senin anlıyacağın bu olaya bayağı bir Fransız pozisyondayım hazırlamayı düşündüğün kitabı hazırlamadan önce kabaca bu işlemlerin nasıl yapıldığından bahsetsen sanırım devamını deneme yanılma yöntemiyle bulabiliriz ama girdiğimiz yol nereye gidiyor bilemiyorum. Onun için biraz bilgiye ihtiyacım var ben şahsen bu forumda bildiğim şeyler oranında arkadaşlara yardımcı oluyorum ama bu satış konusunda yardıma ihtiyacım var ilgilenirsen sevinirim. Saygılarımla... varyata Bu mesaj en son " 05-24-2006 " tarihinde saat 05:30 PM itibariyle varyata tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
varyata allah yardımcın olsun nediyim kolay iş değil
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|