![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
bizimkiler hep incik boncuk genelde de gittigidiyorda da başıma çok gelen çakma ürün dolu
![]() |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
Sevgili Varyata bu konuda ilk etap zaten seller kısmındaki işlemler ve sen onları yapmışsın. 1 $ gibi bi para alıyor ilk başta Seller olduğun için.Aylık üyelik vs. diye bi kısım yok karşına çıksa da onlar ebayin reklamları olabilir başka bir takım fonksiyonlar için.Ama onlara ihtiyacın yok şu aşamada.(ebaydeki istatistiklere ulaşım ekstra , powerseller san bunları takip edip koyuyosun fiyatını v.s. )
Sonra da Myebayden girip soldaki sell e tıklıyorsun.Orda ki işlemleri yaptınmı Kategori seçimi , özellik seçimi fiyatlandırma fotoğraf koyma(1 foto ücretsiz zaten) listele diyorsun satışa çıkıyor hemen.Sonra da takip ediyorsun Baktın hiç ilgi yok ( sayaçtan takip edebiliyorsun) tanımını değiştirebilirsin v.s. SAtılınca sana mail de geliyor ordan görebiliyorsun.SAbit tek bir ürün için diğer detayları kullanmana gerek yok, benim o detaylı dediğim konu digital item satışı ile ilgiliydi. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Biraz once okudum ,sadeceebayda satis yaparak ev gecindirenler varmis.Ne satipta ev gecindiriyorlar,bilsek te bizde o paralelde satis yapsak.Bu devirde gecim zor.Coluk cocuk derken zorlaniyoruz.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bu dediğiniz Türkiye şartlarında pek mümkün değil. Avrupa'da ve Amerika'da ebayden hayatını kazanan çok insan olduğu bir gerçektir.
|
|
|
|
#15 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Yinede girişimci arkadaşların moralini bozmadan üstüne gitmesi gerekir. Azmin elinden ne kurtulur dostlar. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
www.entrepreneur.com ebay bilgileri bulabilirsiniz
bu siteden ebay milyonerlerini bulabilirsiniz
http://www.entrepreneur.com/worklife...cle159626.html iste bir ornek David Wirtenberg, 28 Outrageous Auctions (eBay User ID: outrageousauctions) New York City Projected 2006 Sales: $8 million to $10 million Description: Engagement rings, wedding bands and other jewelry Bu mesaj en son " 12-29-2006 " tarihinde saat 01:25 AM itibariyle TURADESIGN tarafından düzenlenmiştir.... Neden: eksik bilgi |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Bir Soru Wicky
Gittigidiyorda Ne Satiyorsun Ben Sadece Aliyordum 840 Feedback Var Gittide Ama Bu Aralar Durumlari Kotu Galiba Cogu Alim Yaptigim Kisiler Kapatmis Ve Urun Fiyatlari Ucmus , Herkes Nerde ???? Bir Bilen Varsa Soylesin ???
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|