![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Ebay'den Satış yapmak için döküman.
Ebay'den satış yapmayı düşünen arkadaşlar için pdf formatında bir dükümanı aşağıya ekliyorum. (ingilizce)
Döküman için iyibey'e teşekkürler. Dowload Tıklayınız... Rar Şifresi www.iyibey.com Dosya Rarlıdır winrar ile açabilirsiniz.
MOERATÖRLÜĞÜ BIRAKTIM.!! Konu hakkında aşağıdaki linki okuyunuz. http://forum.iyibey.com/forumlar-ve-...html#post36602 Bu mesaj en son " 12-08-2006 " tarihinde saat 12:40 AM itibariyle varyata tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
Sağolasın varyata biraz inceledimde gerçekten işi öğreten bir kitap.Çok ayrıntıya girmeden okunabilir.
Bu mesaj en son " 12-08-2006 " tarihinde saat 02:47 AM itibariyle ChengizKhan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
İşine yaradıysa ne ala kardeş umarım başka arkadaşlarada yararlı olur..
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
saolun arkadaşlar bugunden itibaren başlıyorum
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Abi sen bu dökümanı vermişsin çok saol yanlış anlama ama ingilizce yeterli değil bizde tam anlayamıyorum kısa kısa cümleler halinde yapılacakları anlatsan madde madde fazla bir istektemi bulunmuş olurum acaba?
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Benimde ingilizcem sizden farklı değil ![]()
|
|
|
|
#7 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
satış dökümanı
Selam ben bu dosyayı indiremdi. download tıkladıktans sonra hangi adımları yapmam gerekiyor.
teşekkürler Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
çok kolay.
Alıntı:
selamlar saygılar, dosyayı indirmek çok kolay üstadım, bak şöle; arkadaşın verdiği indir linkine tıklıyorsun, bir sayfa açılıyor,açılan sayfanın en altında bir tablo var o tabloda "free" yazan bir buton var, o butona tıklıyorsun, sonra bir sayfa daha açılacak ve sayfanın ortalarında bir yerlerde 40 dan ya da 50 den geri sayım başlıyor bunu görebilirsin. geri sayım bitince bu sayılın sonlandığı satırın altında güvenlik parolası belirecek, ya da geri sayım olmaz, bazen direk parolayı görebilirsin. rakam ve harlerden oluşan ya da sadece rakam ve ya sadece harflerden oluşan bir parola bu.büyük ve kalın bir şekilde yazar zaten, o parolayı altdaki kutucuğa yazıyorsun ve kutucuğun yanında bulunan douwnload butonuna tıklıyorsun. sonrasında artık internet explorer ın indirme yöneticisi ekrana soru penceresi çıkartır orada aç ya da kaydet yazar. ya direk aç de olsun bitsin. teşekkürler.![]() Bu mesaj en son " 08-15-2007 " tarihinde saat 11:38 PM itibariyle fevziyavas tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Olmuyor
arkadaslar dosya inmiyor saygılar.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
dosyada bir sorun yok cok guzelde iniyor,fevziyavas in yazdiklarini yapin...
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|