![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Ebay'de aylık satıcı ödemesi
Geçen ay e-bay'de bir satış yapmak için üye oldum, ücreti kredi kartından ödedim ve ürünümü yayınladım. ancak vazgeçip kimse teklif vermeden ürün satışını iptal ettim. Buraya kadar herşey normal ama bu ay bana uyarı geldi ebay'den. Aylık satıcı ödemesini kredi kartımdan yapamadıkları yazıyor. Anlamadığım her ay satıcı ödemesi mi yapmamız gerekiyor yada ben bişeyleri yalnış mı yaptım. Şua na parayı çekemiyorlar, bankam izin vermiyormuş. BU ödemeyi yapmazsam uzun vadede başıma dert açar mı? Teşekkürler şimdiden.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Listeleme ücretini her ay çekiyorlar. Bence öde o parayı bişey listelemezsen bidaha gelmez
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ödemezsen hesabini kapatmaya kadar gider.Kapatsinlar dersen,ebay bunlari sistemine not eder,bircok kez tekrarlanirsa olay,ebay türkiyeden üye olacaklara yeni yeni zorluklar getirir.Önceden hesaba para yatirin gibi...... Almanyada elektrik sirketi yapiyor bunu.Risk azaltiyorlar. |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|