![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Selam Arkadaslar,
Ebay konusunda tecrübeliyim, 1500 ´ün üzerinde alis-satis yaptim.Türkiyeden ebay ve benzeri Auktionhaus´larde uzun vadeli ve ciddi satis yapmak isteyen arkadaslarla ileriye dönük ortakliklar kurmak istiyorum.Özellikle almanya ebay piyasasinda tecrübeliyim.Ebayle ilgili her türlü alt yapi mevcuttur.Para transferide sorun degildir. Mail adresim info@irfankoca.de Ebay ile ilgili sorulariniza da forumda elimden geldigi kadar cevap verip aydinlatmaya calisiyorum. Basarilar diliyorum ![]() Bu mesaj en son " 12-02-2006 " tarihinde saat 10:03 AM itibariyle demirkus tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
para transferi
Satış sonrası elde edilen paranın Türkiyedeki hesabımıza transferi mümkünmüdür,mümkün ise bunun için ne yapmamız gerekiyor. Tecrübelerinize binaen bizi aytınlatırsanız çok sevinicez.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
arkadasim benim almanyada bir bankada hesabim var.türkiyeye de sorun olmamasi gerekir diye düsünüyorum.yoksa türkiyeden satis yapmanin bir anlami kalmaz. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Ebay adınızı verirseniz güvenirliğiniz artar...
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|