Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 12-02-2006, 09:28 AM   #1
demirkus
Taze Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: demirkus is on a distinguished road

Lightbulb ebayde satis konusunda ortakliklar..

Selam Arkadaslar,

Ebay konusunda tecrübeliyim, 1500 ´ün üzerinde alis-satis yaptim.Türkiyeden ebay ve benzeri Auktionhaus´larde uzun vadeli ve ciddi satis yapmak isteyen arkadaslarla ileriye dönük ortakliklar kurmak istiyorum.Özellikle almanya ebay piyasasinda tecrübeliyim.Ebayle ilgili her türlü alt yapi mevcuttur.Para transferide sorun degildir.
Mail adresim
info@irfankoca.de

Ebay ile ilgili sorulariniza da forumda elimden geldigi kadar cevap verip aydinlatmaya calisiyorum.

Basarilar diliyorum

Bu mesaj en son " 12-02-2006 " tarihinde saat 10:03 AM itibariyle demirkus tarafından düzenlenmiştir....
demirkus is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-03-2006, 11:54 PM   #2
lipton34
Taze Üye

Ünü: lipton34 is on a distinguished road

para transferi

Satış sonrası elde edilen paranın Türkiyedeki hesabımıza transferi mümkünmüdür,mümkün ise bunun için ne yapmamız gerekiyor. Tecrübelerinize binaen bizi aytınlatırsanız çok sevinicez.
lipton34 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-04-2006, 12:34 AM   #3
demirkus
Taze Üye

Ünü: demirkus is on a distinguished road

Alıntı:
lipton34 tafarından gönderildi
Satış sonrası elde edilen paranın Türkiyedeki hesabımıza transferi mümkünmüdür,mümkün ise bunun için ne yapmamız gerekiyor. Tecrübelerinize binaen bizi aytınlatırsanız çok sevinicez.

arkadasim benim almanyada bir bankada hesabim var.türkiyeye de sorun olmamasi gerekir diye düsünüyorum.yoksa türkiyeden satis yapmanin bir anlami kalmaz.
demirkus is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-04-2006, 12:32 PM   #4
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Ebay adınızı verirseniz güvenirliğiniz artar...
Meraklı is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık