![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Ebay store mi kapatmak istiyorum.Cok para gidiyor.
Arkadaslar bilen varsa bana bir yardim etsin.3 ay oldu store acali.toplam 5 urun sattim 250 $ civari.Topu topu 15-20 urun listeliyorum storeda.Ekstra olarak gallery var.Her listeleme yaklasik 0,11 civari oluyor.Dukkanin sabit aylik fiyati 16 dolar degilmiydi.En dusuk store actim saniyorum.Gecen ay 65 dolar istedi ebay benden.Bugun baktim 44 dolar daha istiyor.bu ne parasi boyle.kazandigimi ona mi verecegim.Kapatacagim store bende lanet olsun.Ben anlamadim yanlis birseymi yaptim fazla fazla para istiyor benden .Bilgisi olandan yardim rica ediyorum.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
kapatılcak store için
merhaba,
Forumdan okudum,eBay de store nuzu kapatmak istiormuşssunuz,Bizim store a ihtiyacım var ebayde acilen,özellikle de en az 10-15 feedbackli şekilde. Storunuzu kullanmamız karşılığında aylık kazancımızdan size komisyon verelim.Böylelikle hem durduk yere ebaye ücret ödemessiniz hem de ek geliriniz olur. Eğer bu konu hakkında benimle paylaşmak istediğiniz birfikriniz varsa bana ulaşabilceğiniz bir mail adresi vereyim: sinantekbas@gmail.com Görüşmek üzere İyi Çalışmalar. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
kAPATMAYİ DUSUNDUGUM STORE HAKKİNDA.
BİLMEM HİC SİZİN BASİNİZA GELDİMİ.3 ay oldu store acali 2 aydir yuklu odemeler geliyor,benim hesabima gore en cok 20 dolar odemem gerekirken 45 dolar ve 66 dolar odeme geldi.Sayfama giremiyorum bir turlu.Ebaya yaziyorum sifre degisiyorum yine giremiyorum.En sonunda' canli yardimi' ile yazistik.Meger bir uyanik benim sayfama girmis benim hesabimdan fotograf makineleri ,kameralar listelemis.Bana sordular bunlari siz mi listelediniz diye.Cunki benim listelediklerim genelde el sanatlari.Demekki fotograf makinesi kamera dikkatlerini cekmis.Sasirdim duyunca ,hayir ben listelemedim onlari dedim.Hesabimdan sildiler hemen.Bir sahtekardan kaynaklandigi icin yuklu oduyormusum ,store kapatmaktan vazgectim bu yuzden.Bazen ebaydan geliyormus gorunen mailler var ,onlari acarsaniz butun bilgilerinizi karsi taraf ele geciriyor dediler.COk dikkatli olun sizlerde..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Büyük geçmiş olsun..Bu eBay'de gerçekten sahtekar çok var.Bazı listelenmiş ürünlerle direk phishing yapıyorlar oltaya gelmeyin!...
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bu ne demek <phishing > Chengizkhan kardes. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Fishing'den geliyor.Yani balık tutmak, oltayı sarkıt balıklar gelsin ve yakala! Lamerlar sitelerin birebir kopyasını yapıp sizi bu sitelere yönlendiriyorlar ve siz parola ve şifrenizi bu sitelerde girdiğinizde oltaya gelmiş oluyorsunuz.Bu yüzden adres çubuğuna dikkat edin orijinal siteden farklı bir harf ,imla ya da rakam kullanılmıştır mutlaka... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
store larini kapatmak isteyen arkadaslar icin :
1- my ebay sayfasına giris yapin 2- account linki altindaki "Subscriptions" linkini tıklayın (sol taraftaki menu icersinde) 3-Active Subscriptions linki altinda bulunan "Cancel Subscription" butonu tiklayin size uyelik bilgilerini sorabilir onlarida doldurup yes der iseniz bu beladan kurtulmuş olursunuz... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Ebay Expert
1 yilda platinium power seller olmak ve 600 uzeri pozitive feedback almak zor degil.
birkac dukkanim var her turlu teklife acigim ebay store name turadesign user id joetheturk22 |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|