Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 11-05-2006, 06:43 PM   #1
yusuf2927
Taze Üye

Giriş: Apr 2006
Ünü: yusuf2927 is on a distinguished road

Worldwide Gonderimi nasil yapariz

Arkadaslar yaklasik 1 yil once e bayden alisveris yapmya basladim. Siteden aldigim ilhamla ebay den araba teyibinden tutun zippoya hafiza kartina hatta seiko arctura kinetice varan bir cok urun aldim. Hic bir sorunla da karsilasmadim cok sukur. Artik ben de ebay saticisi olmak istiyorum. Yalniz satacagim urunleri worldwide gonderim yapmak istiyorum. Ben TR den dunyanin her yerine istedigim urunu gonderebilir miyim. Gonderirsem nasil bi ucretlendirme olur. Sanirsam agirliga bakiliyor. Agirligin artmasiyla fiyatin ne olacagini yazan bi bilgi var mi sizde.
Simdiden herkese tesekkurler
yusuf2927 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-09-2006, 06:45 PM   #2
seytan666
Üye

seytan666 kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Ünü: seytan666 is on a distinguished road

Bunun icin net bilgiyi PTT den alabilirsin.. Onlarin yurt disi gönderim tarifelerinden. yada yurt disina gönderim yapan DHL UPS FEDEX den de bilgi alabilirsin.. Bu bilgileri iLgili mercilerden aLman en dogrusudurr....
seytan666 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-17-2006, 10:22 AM   #3
monili
Kallavi Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: monili is on a distinguished road

Kargo ucreti.

Ben yarim kilo bir agirlik icin ups ten fiyat istedim Amerikaya ,75 $ dediler.Bizim ptt teyle 13 ytl ye gonderdim.
monili is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-10-2006, 01:52 AM   #4
slhdmr
Taze Üye

slhdmr kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2006
Ünü: slhdmr is on a distinguished road

www.xpcourier.com korcan tekin ile gorusun. Salih den aldım numarayı deyin
size bir account acarlar. ortalama amerika 0,5 kg 22 $ civarı, avrupa 13 $ civarı.

Tel 0 212 466 1999
slhdmr is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-10-2006, 11:39 AM   #5
arslan_ahmet
Üye

Giriş: Nov 2006
Ünü: arslan_ahmet is on a distinguished road

satışların sıklığına göre yurtiçi kargo(geopost),express kargo(fedex),ups gibi şirketler aylık anlaşma yaparlar daha ucuz olması için kargonun.

ama en iyisi ptt.bulaibldiğin en ucuzu
arslan_ahmet is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık