![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
|
Ebay Masraflari
örneğin pokemonyu bir satış yaptıında ebaya ne kadar veriyo?
teşekkürler iyi bayramlar |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Bu satış rakamları ve statülerine göre değişkenlik gösterir. Sıradan bir satıcıyla, böyle önemli büyük satıcılar aynı oranda komisyon vermezler...
Bu yüzden buna net cevap verilemez, sizin bir yükümlülüğünüz yok keyfinize bakın.
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
|
ben pokemonyunun ne verdiğini merak ediyorum aslında
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
|
bence kendsine sorsan tam ücreti öğrenirsin veya ebay.com Live chat'e sor bakalım onlar ne diyecek
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
ebay help diye bir şey var dikkatinizi çektimi bilmiyorum,
sanırım çekmemiş, en ince ayrıntısına kadar herşeyin cevabı var help te , ücretler için lütfen tıklayınız. yapmayın etmeyin lütfen arkadaşlar, adamlar herşeyi yazmış oraya hele mail at sor live chat falan, milyonlarca kullanıcısı var ebay in düşünsenize böyle sorular sorulsa milyonlarca böyle basit soru adamlar çalışabilirmi, lütfen sakın ha, |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
herkese charge edilen rakam aynidir degismez
arkadasimiz auction fiyatlarini vermis
eger dukkanda satiyorsa fiyatlar soyle http://pages.ebay.com/help/sell/storefees.html alt listede final value fees den hesaplayabilirsiniz |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|