![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Bazen ucret var bazen worlwide yaziyor.
Ebay saticilarinin bazilari shipping ucretini yaziyor ,bazen worldwide diyor.Worldwide ile ucuzmu oluyor ki.Calculate de hesap yapabiliyoruz ama worldwide ki muamma mi?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Ha birsey daha soracagim.Bazi urunlerin olcusunu belirtirken ne cm ne inc yaziyorlar.Mesela 7'' yazmis.bu ne demek cm mi inc mi olcu olarak.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Sorular bitmiyor.Coklu urunu ayni pencerede satiyorsa nerede yaziyor,ayni urunden 5-10-20 tane oldugu.Cevap vereceklere tesekkurler simdiden.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
" = Inch
Inch = 2.54 cm |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
sor sor ama birazda incele, arka arkaya kac konu acmisin..
1. worldwide: butun dunyaya goderebilecegini yaziyor, sen kendi bulundugun yere gore hesaplatiracaksin 2. inc(") merakli cevaplamis, tesekkurler 3. "Quantity: 10 available" diye bir yazi goreceksin http://cgi.ebay.com/USB-Connector-Tr...QQcmdZViewItem |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Son mesaji yazarken' firca yiyecegim yakinda' dedim kendi kendime.İnc olculerini biliyordumda su '' isaretin ne anlama geldigini merak etmistim.Cevap verenlere tesekkurler.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|