![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Çöp Kutusu Gereksiz mesajlar buraya taşınır. Arama fonkisyonunu kullanmadan mesaj yazanların köşesi :) |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
4 GB mp4 player
merhaba arkadaşlar.
isteyen olursa 40$ a 4 gb mp4 player ipod nano style mp4 player gönderebilirim. ürün direk olarak hongkong tan ve tracking number ile gönderilecektir. ödemeyi paypal ile yapılacaktır. paypal hesabınıza ürün için ödeme isteği gönderilecek ve o şekilde ödeme yapçaksınız. sorun çıkmısı durumunda dispute açılmasına imkan verilmiş olcak bu şekilde. iyi günler |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! |
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Çok akıllısın..... |
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
sorun ne??
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
iyibey Forum üzerinden alışveriş yaptırmama kararı aldım.
Daha önce sorumluluğun sizlerde olduğu ve bu tür işlerinizde olumlu yada olumsuz hiç bir ticaret girişimininizden iyibey'in sorumluluk almayacağını bilmeniz kaydı ile izin vermiştim, ancak bunu kötüye kullanarak bu ticaretlerden iyibey'in çıkarı olduğunu düşünen yada düşündürmek isteyenler çıktı bu münasebetle bundan sonra konumuz sadece ebay'den alım ve satım konuları olacaktır, anlayışla karşılayacağınız ümidi ile. Not: Benzer konular varsa bildiriniz onlarda sonlandırılacaktır bilgilerinize.
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! |
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|