@meraklı, zaten o forumun müdavimlerinden biriyim ve o konularda da birçok yorumum vardır
Almadan önce de bildiğim birşeydi bu. CX300 satanların yarısından fazlası OEM satıyor. Bunlar poşetin içine konup etiketlenen, görüntüde aynı ama orijinal olmayan ürünler. Orijinal olanlar kesinlikle ama kesinlikle kutulu olmalılar. Bu bahsettiğim satıcı ebay ortamında orijinal satan ender satıcılardan biri ve uygun fiyatlı da düşebiliyor. Ben almadan önce distribütör firma metan ile de kontak kurmuştum. Bu konuda çok araştırma yapmayanları sağolsunlar bir güzel öpiyorlar. Zaten dikkat edersen poşetli OEM ürünleri alıcıları da bildiği için fiyatları orijinallerinin üçte biri civarındadır.
Ancak alacaksan bu satıcıyı ben kesinlikle öneririm. Ancak parayı ödeyecek ve 15 gün bekleyeceksin, çünkü satıcı ne bilgi veriyor, ne de cevap. Bu satıcının adetiymiş zaten. Feedbacklerine bakarsan, sitem edenler hep bu konuda sitem etmişler.
Ancak şu bas tiz olayına girersek Creative EP-630 önerenler de var. Ama ben o modeli deneyemedim. CX300 bence iyidir. Westone gibi uçuk ve bence gereksiz ürünleri saymazsak Sennhesier bu konuda zaten tarışmasız dünyanın en büyük üreticisi.
Bu arada midalap adlı satıcı ile olan 2-4 GB husumetinizde bir gelişme var mı? Benim sipariş henüz gelmedi ve test edemedim daha, sanırım haftaya gelir.