Yalnız Mesajı Göster
Eski 11-03-2006, 09:56 PM   #1
kucukti
Üye

Giriş: Nov 2006
Ünü: kucukti is on a distinguished road

Buyout ile satış yapmak..

Arkadaşlar sadece buyout price koyarak ebay üzerinden satış yapmak istiyorum.Ancak daha önce hiç satış yapmadım bu yüzden feedback vs yok.Satacağım şey elektronik ortamda gönderilecek yani shipping i falan yok .Koşullarını okudum buyout price koyabilmenin.

To set a Buy It Now price, you need to meet at least one of these requirements:
1-Achieve a feedback score of at least 10.
2-Verify your contact information (using the ID Verify service).
3-If you have a PayPal account, achieve a feedback score of 5 and accept PayPal as a payment method.

Şu an bu koşullardan hiçbirini sağlamıyorum.
1-bunu şu an sağlamam çok zor çünkü ilk satışım
2-bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim (5 dolar gibi bir ücreti var sistemin) ancak ne kadar sürede buyout price koyabilir hale gelebilirim proses uzun mu.
3-paypal üzerinden de çok fazla işlem yapmadım bu yüzden bunu sağlamam da oldukça zor.

Mesela ebay de accountu olanlar benim icin comment yapabilirler mi öyle bir seçenek var mı.Buyout koymak istememin sebebi hemen satış yapabilmek ve satacagım seyin bir süre sonra değerini kaybedecek olması bu yuzden hemen satış yapmam lazım 3 gün auction beklemek istemiyorum.

Bi de ebay de ürünü sattıktan sonra paypal a hemen geçiyor mu para yoksa bir süre bekliyormuyuz.
Paranın paypal hesabıma kesin geçtiğinden nasıl emin olabilirim.?

Şimdiden teşekkürler biraz acele yazdım umarım derdimi anlatabilmişimdir.
kucukti is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla