Yalnız Mesajı Göster
Eski 10-25-2006, 01:26 AM   #6
neckornothing
Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: neckornothing is on a distinguished road

Thumbs down

Alıntı:
destar tafarından gönderildi
Bundan 2 hafta önce ebay üzerinden ihtiyacım olduğu için ağ kartı satın almıştım, kredi kartındaki limit sorunu ve diğer ebay ödemelerim olduğundan satıcıdan özür dileyerek, satışı iptal etmesini istemiştim. Negatif yorum hakkını kullanabileceğini ifade etmiştim.

Bugün bayramın 2. günü ve elime posta ulaştı, satıcı kartı yollamış. Oldukça şaşırdım, yazılanlar şu şekilde,

Pls accept our item from us. FREE.

Evet satıcı 11.98 gbp lik ürünü bedava yollamış, böylesini ilk defa gördüm. Limit düzelir düzelmez adama ürün iadesini hemen paypal üzerinden yapacağım. Satıcının ismini de veriyorum , "marinamour".

Herhalde ebay ın marketten alışveriş yapmaktan ne kadar farkı olduğunu anlatabilmişimdir. Tabi % si yüksek satıcılardan alıyorsanız.

eğri oturacağım doğru konuşacağım gücenmek yok!!!!

bu yaptığınızın hoş olmadığını 30/40 ytl.lik bir ürün için kart limitinizi ayarlayamadığınızı çok acı bir biçimde yüzünüze vurmuş satıcı. dürüstlükle alakası yok bu yapılanın, siz daha sonra alacağım beklet mi dediniz ki satıcı da size tamam yollayayım paran olunca ödersin mi dedi????? satıcı size 3 kuruşluk ürünü ödemedin al hediyem olsun demiş kart limiti vs. gibi bahaneleri yememiş size bir ders vermek istemiş , fakat siz bu dersi alamamışsınız, bazen bir hareket binlerce sözcükten daha fazla anlam ifade edebilir.
size tavsiyem bir ürüne teklif verdinizse alın onu iki eliniz kandada olsun alın,
yoksa vermeyin teklif, teklif vermek söz vermektir ben bunu alacağım demektir,
saygılarımla,
neckornothing is offline   Alıntı Yaparak Cevapla