Yalnız Mesajı Göster
Eski 10-10-2006, 11:29 PM   #11
cidonur
Üye ül-Zebellah

cidonur kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: cidonur is on a distinguished road

cidonur kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
kaganustun tafarından gönderildi
Hocam ne kadara aldığını yazıyorsun kargoyu yazmışsın ücretinide yazmışsın üsttede toplam maliyeti yazmışsın ama tutmuyor özellilede ikincisi.Kargo sigorta falan filan bunların listesi ve topolamını öderken görüyoruz değilmi peşin veriyoruz yani ama okuyorum aldığı sırada parasını ödeyenler var bunlar paypalı kullanmıyormu?Açıklama bekliyorum birde benim paypal hesabı unverifity şimdi 4 haneli bi numara lazım diyorlar o numarayı nerden buluyoruz ebaya üyelik diye güzel bir yazıyı okudum oraya kadarda uyguladım ama sonra 3 aşama filan diyo anlamadım nerden alıcaz bu numarayı sonra aktif olması için nereye yazacaz?Yardımlarınızı bekliyorum birde ben teklif yaptım baştan salak gibi para yokken denemek için nasıl olsa benden yüksek yazan olur bana kalmaz sandım çünkü fiyatlar çok düşüktü ama sonradan öğrendim kargoyla fiyat fırlıyor satıcıya yarım yamalak ingilizcemle sordum ebaya sor dedi.Bana yazı taslağı gönderebilirmisiniz ebaya göndereyim yardımcı olurlarmı acaba?Son bir soru ben ayda aynı üründen veya farklı ürünlerden sorunsuz şekilde onlarcasını getirtebilirmiyim asla 100 euroyu geçmem hediye yazdırmaya uğraş gümrükle uğraş bide ingilizcem iyi deil herşeyi anlayamamda en iyisi 100 euroyu geçmiyim ben.Çok yeniyim dostlarım bağışlayın sizi soru yağmuruna tuttum ama

Off hocam ne yazmışsın be
Bak şimdi ürün fiyatı sadece ürün fiyatıdır total fiyat değildir. kargo parasını ilave edersin ürünün total fiyatı çıkar bir altındaki fiyat iste satıcının gönderirken kutunun üstüne belirttiği rakamdır.
4 haneli kodu kullandığın kredi kartının sahip oldugu bankadan öğrenebilirsin veya ekstreni bekleyebilirisin bankanı ara deki şu tarihte 3-5- milyonluk alışverişi kim çekmiş orada 4 haneli bir numara var işte o numara bana lazım dersin verirler
bir ay içerisinde çok çok fazla mal almanı tavsiye etmem yavaş yavaş sakince aralıklarla al çok büyük paralarda koyma dediğin gibi 100 euroyu sakın geçme her seferinde de satıcıdan düşük fiyat göstermesini iste
ingilizcesi olmayan arkadaşlar için Çeviri Bölümü var istediklerini oraya yazarsan zaten vakit ayıran her Türk evladı cevaplıyor Allah onlardan razı olsun

Teklif verdiğin olayda ne yapmak istediğini anlamadım.
cidonur is offline   Alıntı Yaparak Cevapla