@meraklı ebestdeal4u satıcısından ben iriverin H10 20 GB olan modeli ile T10 1 GB olan modellerini de aldım. O zamanlar daha toydum açıkçası. Satıcı fiyat neyse o dedi (ki ikisi de 100 Euro altıydı) aletleri birer gün arayla istedim. Ancak ürünler geldi gümrükte birleşti...
O zaman ben de hapı yuttum, sabah 1 GB olan geçti, postacıya teslim edilmiş, muayene devam ederken diğer pakedi de görünce memur dağıtıcıdan ürünü alıp paketleri birleştirmiş ve tek ürün muamelesi yaptı ürün şirkket isminden geldiği için kuzenim yolladı muhabbeti de cebimde kaldı, o zaman ben de yandım işte. İkisinini toplamı 110-120 Euro gibi birşeydi. Ondan sonra çağırdılar, açıkça da dediler, uyanıklık etmişsin bari bir hafta verseydin arada dediler o zaman olurdu ama kargoda birleşmiş, malum PTT hergün sevketmiyor ki, birikebiliyor.
Gümrüğe 116 YTl ekstradan artı kargoyu da ayırdığım için 34 $'da ekstra para, ürün fiyatları nerdeyse burada ki gg fiyatlarına geldi.
Ben paketleme ve fiyatlandırmanın doğru yapılması ile şu dönemlerde sorun olmaz diyorum.