|
re
ben bu satıcıdan almıştım çok iyi bence sanırım 1 hafta 10 gunde gelmişti.bi arkadas 23 yazmış kargoya hayır 13 .bilmiyorum ben memnun kalmıştım.aldıgım urunude ankarada 3 buyuk parfumeriye goturdum acara falan.biri sahte dedi diğeri orjinal olabilir dedi diğeri ise orjinal dedi.buda guzelim turkiye ben taaa gormediğim adam guvenip getiriyorum fakat ulkemin guzel insanı ne olduguna bile karar veremiyor.bu yuzden bence ebaya guvenin .bitanade başka bi satıcadan gene feedbacki falan çok yukse parfum aldım burda sattım sattıgım adam urun sahteymiş geri göndermeye ugraşıyoz dengesiz parfumcunun biri sahte demiş onun için bence turkiyedekiparfumeriye goturup ne derse guvenmeyin.adam dunya çapında 40 bin satış yapmış skoru 99un üzeri o memnun olmayanlarda kargo yuzunden almışım adam sahte diyor.çok acayip dunyanın hiöç bi yerinde sahte olmayan urun turkiyede sahte herhalde turkiyedekiler sahte satıyor orjinale de sahte zannediyorlar
Bu mesaj en son " 09-15-2006 " tarihinde saat 03:32 AM itibariyle s2s tarafından düzenlenmiştir....
|