Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-29-2006, 07:46 PM   #17
varyata
Süper Moderatör

varyata kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
Ünü: varyata İtibar düzeyini kapadı

Alıntı:
alimares tafarından gönderildi
varyata hojam benim size acizane tavsyem ptt...ğere antika gibi şeyler değilse ve kaçak bişler değilse en rahatı...çok ucuza gidiyo...şunu unutma 2 kilonun altında olan kargolar ekonomik sınıfa girer ve baya bya 3-5 ytl ye gide---burdan japonya ki taaa anasının gözünde bi meleket 700 gram olan ve o 2.boy büyüklükteki bi ptt paketiyle yolladım 20.20 ytl tuttu...hemde uçakla---abd'ye 300 gram gönderdim aynı boy pakette 8.80 ytl tuttu...hiç özel kargoya bulaşma....benim 20 ytl ye gönderdiğim kargoya ups 69 dolar dedi....sen hesap et gerisini...

valla ptt tarifesine ptt'nin sitesinden bakmıştım dediğiniz gibi ise süper valla 500 gramı geçmeyen bir telefon satmam lazım usa ya ama netten araştırmalarımda ücret yüksek göründüğünden 48 usd yazmıştım o yüzdende satamadım.
yurt dışına posta gönderimi her hangi bir semt postahanesinden yapılabiliyormu ?
Öyle diyorsanız paketi postahaneye götürüp posta ücretini hesaplatıp tekrar ebaydan satmayı deneyeyim bari.
Söz konusu telefonu hatırlayanlarınız olabilir usa dan almıştım sim kart giriş yeri yok TR'de çalışmıyor.

Konu hakkında aşağıdaki linki okuyunuz.

http://forum.iyibey.com/forumlar-ve-...html#post36602
varyata is offline   Alıntı Yaparak Cevapla