Alıntı:
|
alimares tafarından gönderildi
varyata hojam benim size acizane tavsyem ptt...ğere antika gibi şeyler değilse ve kaçak bişler değilse en rahatı...çok ucuza gidiyo...şunu unutma 2 kilonun altında olan kargolar ekonomik sınıfa girer ve baya bya 3-5 ytl ye gide---burdan japonya ki taaa anasının gözünde bi meleket 700 gram olan ve o 2.boy büyüklükteki bi ptt paketiyle yolladım 20.20 ytl tuttu...hemde uçakla---abd'ye 300 gram gönderdim aynı boy pakette 8.80 ytl tuttu...hiç özel kargoya bulaşma....benim 20 ytl ye gönderdiğim kargoya ups 69 dolar dedi....sen hesap et gerisini...
|
valla ptt tarifesine ptt'nin sitesinden bakmıştım

dediğiniz gibi ise süper valla 500 gramı geçmeyen bir telefon satmam lazım usa ya ama netten araştırmalarımda ücret yüksek göründüğünden 48 usd yazmıştım o yüzdende satamadım.
yurt dışına posta gönderimi her hangi bir semt postahanesinden yapılabiliyormu ?
Öyle diyorsanız paketi postahaneye götürüp posta ücretini hesaplatıp tekrar ebaydan satmayı deneyeyim bari.
Söz konusu telefonu hatırlayanlarınız olabilir usa dan almıştım sim kart giriş yeri yok TR'de çalışmıyor.