Aynısı benim başıma geldiği için yaptıklarımı anlatıyorum;
3 kez expanded code'umu yanlış girdiğim için kredi kartı bilgilerim de Paypal hesabımda silinmiş gözüküyordu. Bu yüzden para da harcayamıyordum.
Paypal'a, yukarıda bahsettiğiniz ile ilgili olarak bir e-mail yolladım. Expanded code'umu birkaç kez yanlış girdiğimi ve artık kredi kartı bilgilerimi göremediğim gibi; aynı kredi kartımı tanıtmak istediğimde, kartımı PAypal sisteminin kabul etmediğini aktardım. Paypal'dan hesabımı tekrar kontrol etmesini istedim.
3 gün sonra bir e-mail geldi ve "expanded code'unuzu, kredi kartı extrenizden öğrenin, kredi kartınız ekleyin ve expanded code'unuzu tekrar giriniz.." şeklinde bir yönlendirme yaptılar.
Dediklerini yaptım. Hesabım, kredi kartımı da kabul etti, expanded code'umu da kabul etti.
Umarım durumu uygun bir şekilde izah edebilmişimdir.
Aşağıdaki mesaj Paypal a yazdığım mesajdır. Dileyen arkadaşlarımız faydalanabilirler.
Hello Paypal,
I have a new Paypal account and my Paypal account username is "
buraya Paypal'daki kullanıcı adınızı yazınız". Recently, I wanted to be full activate my Paypal account but I did wrong entered my expanded code in many time. Now I cannot enter my expanded code and I don't see anything about my credit card in my Paypal account. I want to use my Paypal account, I have to it but I couldn't do anything.
Can you full activate my Paypal account ASAP for me please? I gave my credit card info and expanded code. You can contact me via the e-mail address: "buraya kendi e-mail adresinizi yazınız"
Now, I am waiting for your help and thanks for your help.
MY CREDIT CARD INFO
First Name:
Last Name:
Card Type:
Card Number:
Expiration Date:
Card Verification Number:
Address:
Country:
State:
Region:
Postal Code:
MY EXPANDED CODE:
Yukarıdaki formu da kendi bilgilerinize göre uyarlıyorsunuz ve Paypal a gönderiyorsunuz. O kadar. Paypal bana 2 gün içerisinde tekrar geribildirimde bulundu. Fazla geçmeden size de aynı şekilde geribildirim yapacaklardır. Daha sonrasında ise kredi kartınızı tekrar tanıtıyorsunuz Paypal hesabınıza ve expanded code'unuzu giriyorsunuz. Hesabınız artık aktif oluyor.