Arkadaşlar 03 ağustos 2006 tarihinde aynı satıcıya ait 2 adet İPod nano için açık artırmaya girdim ve yazdığım rakamlar diğer alıcıların yazdığı rakamları geçti. Daha sonra otomatik artırma bölümüne de verebileceğim en yüksek rakamı yazdım ve sayfanın üst kısmında çarpı işareti olan kırmızı bi yazıyla daha yüksek teklif vermem istenildi bende daha üstünü verdim ama yine aynı şekilde daha da fazla yazmamı istiyor bende vermedim. Bugün MyEbay a girdiğimde ise alttaki yazıyla karşılaştım.
Registration blocked. Users whose registered status is blocked must resolve any outstanding complaints on file before proceeding. Please resolve all outstanding complaints and try again.
1. Click here to make a one-time payment to pay your outstanding balance in full.
2. Learn more about account suspension.
1. Seçeneği tıkladığımda benden ödeme yapmam gereken bir durum varmış gibi
ödeme penceresi çıkıyor ama şu kadar ödeme yapacaksınız gibi herhangi bi rakamda yazmıyor. Önce 1 dolarlık bi ödeme yaptım yine düzelmedi. Sonra 2 dolarlık bir ödeme yaptım ve yine düzelmedi. Tekrar aktif olamayacakmıyım? Aktif olmak için ne yapamam gerekiyor. Bana yardımcı olursanız sevinirim!
KULLANICININ 2NCİ MESAJI
osttiger in yazdığı gibi bir mail gelmişti bana arkadaşlar ama hiç şüphelenmemiştim. Yukarıda yazdıklarımla alakası yok zannersem bloke olmamın. Lütfen yardım arkadaşlar hack lemişler beni ben de yemişim aman arkadaşlar çok dikkat!!!!!!!!!!!!!!!! ben yedim siz yemeyin!!!!!!!
Lütfen arka arkaya mesaj yazmayalım ilk mesajımıza edit yaparak ilave yapalım.!!
varyata