Yalnız Mesajı Göster
Eski 07-08-2008, 05:10 PM   #39
mbkilimci
Taze Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: mbkilimci is on a distinguished road

ebay tekrar aktif sonunda

evet arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır ebay hesabım suspend olmuştu toplamda 4 ürünün parasını ödemedim en son 2 üründe satıcı absurt bir posta ücreti isteyince bende restitim tabi doğal olarak adamda bizi kek zannetti herhalde 26usd ebay iptal ücretini öde dedi bende hastir dedim adamda bizi strikeledi kendini uyanık zannediyor salak gelelim problemin çözümüne ben kendi problemimi şöyle çözdüm
satıcının listelemelerini takip edip aynı ürünün bitmesini bekledim ürünün bitmesine 5 saat kala ürünün ödemelerini yaptım direkt paypaldan daha sonrada ebaydaki yetkili arkadaşlara ödemelerin yapıldığını ispatlamak kaldı gelen e-mailleri gönderdim baya bir yazışma trafiği oldu kıl ettiler beni en sonunda hesabım tekrar aktif oldu şimdi o bana strike veren arkadaşa ben strike ın kralını yapıcam bi dispute açıcam mal gelmedi diye bi de bankaya dilekçe vericem ben paramı alıcam arkasında bu arkadaş benden kocaman 2 tane negative feedback alıcak o allahın emri artık bu tip konulardayardıma ihtiyaç duan olursa herzaman burdayım yardımcı olmaya çalışırım size arkadaşlar
en iyi günler sizin olsun
bu ebayde adamı hakikaten strese sokuyormuş 2 haftada bunu baya bi öğrendim
mbkilimci is offline   Alıntı Yaparak Cevapla