Yalnız Mesajı Göster
Eski 07-19-2006, 04:44 PM   #1
info
Taze Üye

Giriş: Jun 2006
Ünü: info is on a distinguished road

ortak aranıyor

mrb arkadaslar

Ben bir ebay uyesiydim . kredi kartimda ve uyelik bilgilerimde hic bir yanlis bilgi olmamasina ve kesinlikle sahtekarlik yapmamama ragmen hesabim askiya alindi . daha sonra tekrar uye oldum . su an uyeyim . fakat hesabimin askiya
alinma sebebinin ne oldugunu bulamadigim icin ne yazik ki satisa gecemiyorum. cunku satisa gectigim an belirsiz bir sebepten yine askiya alinacak .
size teklifim su olacak :benim adima kendi hesabi altinda satis yapacak ortak
ariyorum . Ben laptop saticisiyim . Genellikle sony vaio satiyorum . Ben ayda ortalama olarak 40 adet laptop satmayi dusunuyorum . Ebay de hesabim askiya alinincaya kadar gelen taleplerden , bu miktari rahatca satabilecegimi gordum . Stogum da buna musait . Ben Ebayde satacagim her bir adet icin size
50 dolar oneriyorum . Sizden istedigim ,size gonderdigim "item" i kendi hesabiniz altinda satisa koymaniz . Ayrica dogrulanmis ( Verified ) paypal hesabim da var . Yani para odemelerinde asla bi sorun yasanmayacak.Ayrica size gonderecegim itemlerin listeleme ucretini de paypal hesabimdan sizin hesabiniza onceden yatiracagim . yani guvenilir bir is ortakligi teklif ediyorum . Benim urunume bir teklif ,soru , talep geldiginde size gelen e-maili/mesaji aynen bana da aktarmanizi istiyorum . Satistan hesabima para gectigi
an payiniza dusen komisyon hesabiniza yatirilmis olacak . Burada bir noktayi vurgulamak istiyorum : urunun musteriye tesliminde asla bir sorun yasanmayacak .Benim size teklifim kisaca bu . sizden en kisa zamanda cevap
bekliyorum . iyi gunler .
info is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!